Η βραδιά του 2 στο ΤΖΟΚΕΡ – Πώς θα διεκδικήσετε το έπαθλο των 2.222.222 ευρώ

Γεμάτο δυάρια είναι το μεγάλο έπαθλο που μοιράζει απόψε το ΤΖΟΚΕΡ, το οποίο ανέρχεται σε 2.222.222 ευρώ. Tο ποσό αυτό, το οποίο έχει συγκεντρωθεί ύστερα από επτά συνεχόμενα τζακ ποτ σε ισάριθμες κληρώσεις, θα μοιραστούν οι νικητές της πρώτης κατηγορίας.

Η προθεσμία για συμμετοχή στην αποψινή κλήρωση είναι έως τις 21:30. Οι παίκτες του ΤΖΟΚΕΡ μπορούν να επισκεφθούν το πλησιέστερο κατάστημα ΟΠΑΠ προκειμένου να συμπληρώσουν και να καταθέσουν το δελτίο τους. Εναλλακτικά, έχουν δυνατότητα να διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο του παιχνιδιού μέσω διαδικτύου, συμπληρώνοντας το δελτίο τους στο tzoker.gr ή στην εφαρμογή ΤΖΟΚΕΡ.

ΤΖΟΚΕΡ

Κέρδη 99.460 ευρώ για τυχερό 5άρη στη Θεσσαλονίκη

Έναν μοναδικό νικητή στη δεύτερη κατηγορία, ο οποίος κέρδισε 99.460 ευρώ, ανέδειξε η κλήρωση της περασμένης Τρίτης. Ο τυχερός παίκτης, που βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη, έπαιξε ΤΖΟΚΕΡ σε τοπικό κατάστημα ΟΠΑΠ.  Συγκεκριμένα, έπαιξε ένα τυποποιημένο σύστημα τυχαίας επιλογής και το δελτίο του κόστισε 5 ευρώ.

ΤΖΟΚΕΡ κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή

Το ΤΖΟΚΕΡ κληρώνει τρεις φορές την εβδομάδα, κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή. Και οι τρεις εβδομαδιαίες κληρώσεις πραγματοποιούνται στις 22:00 και μεταδίδονται ζωντανά στο κανάλι του ΟΠΑΠ στο YouTube. Οι διαδικτυακοί παίκτες του ΤΖΟΚΕΡ μπορούν να παρακολουθούν τις κληρώσεις του παιχνιδιού στο tzoker.gr ή στo ΤΖΟΚΕΡ app.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ