Η θηλυκή συμμορία των νοτίων προαστίων εν ώρα δράσης – Μία έγκυος ανάμεσά τους – ΒΙΝΤΕΟ

Τον τρόπο με τον οποία δρα μία θηλυκή συμμορία διαρρηκτών στα νότια προάστια κατέγραψε κάμερα ασφαλείας με τον ιδιοκτήτη να καταφέρνει να αποτρέψει τη διάρρηξη του σπιτιού του χωρίς ο ίδιος να βρίσκεται εκείνη τη στιγμή μέσα σε αυτό.

Εντύπωση προκαλεί μάλιστα το γεγονός πως ανάμεσά τους βρίσκεται και μία έγκυος.

Συγκεκριμένα, όπως φαίνεται στις εικόνες που έχει καταγράψει η κάμερα, τα μέλη της συμμορίας ανεβοκατεβαίνουν τους ορόφους της πολυκατοικίας που βρίσκεται στο Φάληρο και προσπαθούν να ανιχνεύσουν κινήσεις και θορύβους εντός των διαμερισμάτων.

Αν διαπιστώσουν πως κάποιο διαμέρισμα είναι άδειο τότε το σχέδιό τους περνάει στην επόμενη φάση που είναι να ανοίξουν την πόρτα με τη βοήθεια πλαστικής κάρτας.

Ωστόσο, στην προκειμένη περίπτωση, η συμμορία των διαρρηκτών λογάριαζε χωρίς το «έξυπνο κουδούνι» που είχε τοποθετήσει ένοικος της πολυκατοικίας. Το συγκεκριμένο γκάτζετ έχει τη δυνατότητα, όταν κάποιος χτυπάει το κουδούνι, να στέλνει αυτόματα sms στο κινητό του ενοίκου, ειδοποιώντας τον ότι κάποιος βρίσκεται έξω από τη πόρτα.

Στη συνέχεια, ο ένοικος της πολυκατοικίας, βλέποντας τις κινήσεις τους από το σύστημα που έχει τοποθετήσει, αποφασίζει να τις τρομάξει για να αποτρέψει τη διάρρηξη τόσο στο διαμέρισμά του όσο και στα υπόλοιπα διαμερίσματα. Ακούγοντας τη φωνή του οι γυναίκες ισχυρίζονται πως δήθεν αναζητούν ρούχα ενώ παράλληλα τρέπονται σε φυγή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το βίντεο που κατέγραψε «το έξυπνο κουδούνι» βοήθησε τους ενοίκους γειτονικής πολυκατοικίας να ταυτοποιήσουν τα μέλη της συμμορίας που είχε αδειάσει τα σπίτια τους.

Δείτε το βίντεο

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ