Η Θεσσαλονίκη γίνεται… Μαϊάμι για τον Μπαντέρας – Βάζουν φοίνικες και κλείνει το κέντρο για τα γυρίσματα

Σε ρυθμούς Χόλιγουντ κινείται η Θεσσαλονίκη η οποία σήμερα μετατρέπεται σε… Μαϊάμι για τις ανάγκες της ταινίας με πρωταγωνιστή τον Αντόνιο Μπαντέρας. Από πολύ νωρίς το πρωί, συνεργεία τοποθετούν φοίνικες στην Εθνικής Αμύνης στο κέντρο της πόλης όπου σήμερα θα συνεχιστούν τα γυρίσματα της ταινίας “The Enforcer”.

Δείτε το βίντεο του MEGA

Επιπλέον, το κέντρο της πόλης αναμένεται να κλείσει στις 11 το πρωί με την Τροχαία να ανακοινώνει τις εξής κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

“Το Σάββατο 03/07/2021 και κατά τις ώρες 11:00 έως 17:00 δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο τμήμα της οδού Εθνικής Αμύνης, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Τσιμισκή έως το ύψος της συμβολής της με τη Λεωφόρο Νίκης. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από τις οδούς Τσιμισκή, Παύλου Μελά, τη Λεωφόρο Νίκης και από τους γύρω δρόμους της περιοχής.

Από ώρα 21:00 της Παρασκευής 02/07/2021 έως ώρα 20:00 του Σαββάτου 03/07/2021 δεν θα επιτρέπεται η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων στην οδό Εθνικής Αμύνης (εκατέρωθεν) από το ύψος της συμβολής της με την οδό Μητροπόλεως έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Λεωφόρο Νίκης.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή και να συμμορφώνονται με τις πινακίδες σήμανσης, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.

Ζητούμε την κατανόηση και τη συνεργασία των πολιτών”

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ