Η ταχυδρόμος που έπεσε θύμα ληστείας στην Ημαθία περιγράφει τις στιγμές τρόμου – ΒΙΝΤΕΟ

Θύμα κινηματογραφικής ληστείας έπεσε μία ταχυδρόμος την Ημαθία .

Συγκεκριμένα, η Κυριακή Λιότση μαζί με την 12χρονη κόρη της, κατευθυνόταν με το αυτοκίνητό της σε χωριό της Ημαθίας για να καταβάλλει τις συντάξεις.

Όπως περιέγραψε η κ. Λιότση στον ΑΝΤ1, ήταν μέσα στο αυτοκίνητο όταν ένα άλλο που ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση της έκλεισε το δρόμο, την χτύπησε με μετωπική και τότε ήρθε το απόλυτο σοκ για μάνα και κόρη.Τρεις κουκουλοφόροι κατέβηκαν από το δεύτερο όχημα και απειλώντας τις ζωές των δύο ζήτησαν τα χρήματα.

Χωρίς δεύτερη σκέψη, και με το μυαλό της μόνο στο παιδί της, η κ. Λιότση, τους έδωσε τα χρήματα και εκείνοι εξαφανίστηκαν.

Το όχημα με το οποίο έγινε η ληστεία βρέθηκε στη συνέχεια καμένο και διαπιστώθηκε ότι ήταν κλεμμένο.

Το πρόβλημα της γυναίκας, εκτός της τρομάρας που πήρε είναι ότι, τα κλεμμένα χρήματα παρακρατούνται από το λογαριασμό της, αφού όπως εξήγησε, ως πράκτορας και όχι υπάλληλος των ΕΛΤΑ έχει έναν λογαριασμό ασφαλείας, που λειτουργεί ως εγγύηση σε ανάλογες περιπτώσεις, ύψους 11.000 ευρώ, τα οποία έχουν ήδη κρατηθεί. Τα υπόλοιπα 4.000 ευρώ κρατούνται από τον προσωπικό της λογαριασμό.

«Ήταν σοκαριστικό όλο αυτό που ζήσαμε χθες. Φοβήθηκα μήπως με σκοτώσουν. Είχα πάρει τα χρήματα από το ταχυδρομείο και την ώρα που πήγαινα στο χωριό μου να πληρώσω τους συνταξιούχους αυτοκίνητο που ερχόταν μπήκε στο αντίθετο ρεύμα, στην αρχή νόμιζα ότι κάποιος έχασε τον έλεγχο. Με χτύπησε μετωπική, κατέβηκαν τρία άτομα, με απείλησαν, τους έδωσα την τσάντα με τα 15.000 ευρώ», δήλωσε η κ. Λιότση.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: ΑΝΤ1

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ