Η συγγνώμη του Μπαλασόπουλου της ΠΟΕ-ΟΤΑ στον Γιώργο Παπαχρήστο

Σε ανασκευή των όσων είχε πει κατά του δημοσιογράφου των «Νέων» Γιώργου Παπαχρήστου προχώρησε ο πρόεδρος της ΠΟΕ ΟΤΑ, Θέμης Μπαλασόπουλος. 

Από τα σημερινά ΝΕΑ:

“Ο Θ.Μπαλασόπουλος της ΠΟΕ ΟΤΑ, επιτίθεται λάβρος εναντίον μου, από του βήματος του συνεδρίου της Ομοσπονδίας του με αφορμή την κριτική που έκανα εκείνη την εποχή (2012) στον ίδιο στην ΠΟΕ ΟΤΑ και λεει τα ακόλουθα, υπό τις ιαχές εκατοντάδων αλλαλαζόντων οπαδών – ψηφοφόρων του:

“…θεωρώ ότι είναι απαράδεκτο τα δημοσιεύματα, που υπάρχουν και εγώ θα το πω με λέξεις ωμές, από προπληρωμένους κονδυλοφόρους που έχουν 7 αργομισθίες και δεν νιώθουν την αγωνία των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση που αύριο είτε των αιρετών δε θα έχουν να πληρώσουν είτε των εργαζομένων να ζήσουν τις οικογένειές τους. Διότι δεν μπορεί να γίνει τιμητής της Τοπικής Αυτοδιοίκησης κανένας Παπαχρήστου που έχει 7 αργομισθίες. Όπως το ίδιο, εμείς ξαναλέω προχθές, εγώ δύο κατήγγειλα. …Και είναι πληρωμένοι κονδυλοφόροι. Εκτελούν αυτή τη στιγμή συμβόλαια…».

Φυσικά υποβάλλω και σε αυτον μια αγωγή να ερθει να αποδειξει όσα συκοφαντικά και αθλια μου καταμαρτυράει ενώπιον της ελληνικης Δικαιοσύνης. Μετά από συνεχείς αναβολές, η υποθεση επρόκειτο να εκδικαστεί προ εβδομάδος, επτά ολοκληρα χρόνια μετά. Ματαιώθηκε. Ο υβριστής μου, ζήτησε ταπεινά να τον συγχωρήσω. Δεν ήθελε λεει να με συκοφαντήσει. Επεσε θυμα ψευδων και αβάσιμων ειδησεων που με αφορουσαν. Υπέγραψε μια δήλωση η οποία αναφέρει επί λέξει:

“Μια σειρά ατυχών και σε κάθε περίπτωση ολωσδιόλου αβάσιμων δημοσιευμάτων, τα οποία βασίστηκαν σε προδήλως ψευδείς πληροφορίες «παρέσυραν» τον κ. Θεμιστοκλή Μπαλασόπουλο και εκφράστηκε κατά του κ. Γεώργιου Παπαχρήστου, με τον τρόπο, που εκφράστηκε. Είναι προφανές ότι ο κ. Θεμιστοκλής Μπαλασόπουλος είχε πέσει θύμα ψευδών και γι’ αυτό αβασίμων πληροφοριών. Υπό την έννοια αυτή αισθάνεται ότι έχει την υποχρέωση να ανασκευάσει πλήρως τα όσα είπε σε βάρος του κ. Γιώργου Χρ. Παπαχρήστου». Η άνω ανασκευή εδράζεται στον σεβασμό του κ. Θεμιστοκλή Μπαλασόπουλου προς τον κ. Γιώργο Χρ. Παπαχρήστο”.

Απέσυρα την αγωγή. Αλλά εννοείται ότι μπορώ να ζήσω και χωρίς τον σεβασμό του Μπαλασόπουλου και του κάθε υβριστή Μπαλασόπουλου. Αν αναφέρθηκα σε αυτό το θέμα σήμερα, είναι για να υπογραμμίσω ότι όλοι αυτοι, παγίως ακολουθούν την ίδια τακτικη: όταν έχουν κάποιο αξιωμα και αισθάνονται ισχυροι βρίζουν και συκοφαντουν. Μετά, όταν έρχεται το πλήρωμα του χρόνου, ζητάνε συγνώμη για να αποφύγουν τις συνέπειες…”

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ