Η συγκλονιστική εξομολόγηση της συζύγου του Γιώργου Καραϊβάζ τρεις μήνες μετά τη δολοφονία του

Ράγισαν καρδιές στην τελευταία εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη για τη φετινή σεζόν, τρεις μήνες μετά τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ. Ήταν 9 Απριλίου, όταν ο γνωστός αστυνομικός ρεπόρτερ έπεφτε νεκρός από τα πυρά αγνώστων μπροστά στο σπίτι του και σήμερα 9 Ιουλίου η γυναίκα του, Στάθα βρέθηκε στο στούντιο της εκπομπής “Αλήθειες με τη Ζήνα” και κάθισε στη θέση, όπου καθόταν ο σύζυγός της και η οποία είχε μείνει κενή.

Η χήρα του Γιώργου Καραϊβάζ περιέγραψε βουρκωμένη όλα όσα έγιναν την ημέρα της δολοφονίας του δημοσιογράφου. «Το τελευταίο του τηλεφώνημα ήταν στις 13:49, όπου με ρώτησε “πού σας βρίσκω;”, διότι είχαμε ένα μικρό θεματάκι με τον Δημήτρη μας. Του λέω σπίτι και μου είπε “πεινάω, έχουμε κάτι να φάω;”. Είχαμε το αγαπημένο του φαγητό, κοκκινιστό με ρύζι και τον περίμενα να έρθει, μαζί με τον Δημήτρη βλέποντας την τελετή του Πρίγκιπα Φίλιππου», είπε αρχικά η Στάθα.

«Έπειτα από από λίγο, μου τηλεφώνησε μια γειτόνισσα και μου είπε “καλά δεν έχεις πάρει χαμπάρι τίποτα;”. Εδώ πιο κάτω έχουν πέσει πυροβολισμοί, έχουν έρθει ασθενοφόρα και περιπολικά», σημείωσε. Η τραγική ειρωνεία είναι, μάλιστα, ότι η γειτόνισσά τους είχε τραβήξει κάποιες φωτογραφίες για να τις δώσει ως αποκλειστικό θέμα στον Γιώργο Καραϊβάζ.

Κατευθείαν τηλεφώνησε στον άντρα της και βγήκε στο μπαλκόνι. «Το τηλέφωνο ήταν νεκρό» ανέφερε, και αμέσως είπε στον γιο της «μας χτυπήσαν τον μπαμπά».

Κατέβηκε τρέχοντας στον δρόμο και δέκα μέτρα μακριά από το σπίτι τους είδε το αυτοκίνητό του και τον δημοσιογράφο πεσμένο κάτω, καθώς κι ένα «ρυάκι αίματος». Στην αρχή ρωτούσε αν ζει και μετά συνειδητοποίησε πως ο Γιώργος Καραϊβάζ ήταν νεκρός. Γυρνώντας προς τον γιο της, του είπε: «Ψυχραιμία, τώρα μείναμε οι δυο μας. Ο μπαμπάς έφυγε».

«Kάποιοι για τους δικούς τους λόγους θέλησαν να του κλείσουν το στόμα κι εκεί κόπηκε η ζωή μας στη μέση. Έμειναν τα όνειρά μας στη μέση. Δεν θα μπορέσω να μιλήσω πάλι με τον Γιώργο μου, δεν θα μπορέσει να με αγκαλιάσει και να μου πει μην ανησυχείς. Πολύ περισσότερο στο παιδί μας, γιατί ο Γιώργος ήταν ένας υπέροχος φίλος- πατέρας» είπε, σημειώνοντας ότι φώναζαν τον Γιώργο Καραϊβάζ «πάτερ Φαμίλια».

«Ελπίζω αυτοί που τον εκτέλεσαν να το έχουν μετανιώσει, γιατί δεν άξιζε να έχει αυτό το τέλος. Δεν είχε πειράξει κανέναν, αντιθέτως είχε βοηθήσει πολύ κόσμο» κατέληξε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ