Η συγκινητική κατάθεση της συζύγου του Μανώλη Καντάρη – BINTEO

Σε εξέλιξη βρίσκεται η δίκη σε δεύτερο βαθμό, της υπόθεσης που πριν από 5 χρόνια είχε συγκλονίσει τη χώρα. Συγκεκριμένα, δύο Αφγανοί κατηγορούνται για την άγρια δολοφονία του Μανώλη Καντάρη, για να του αρπάξουν την κάμερα που θα βιντεοσκοπούσε τη γέννηση του δεύτερου παιδιού τους.

Οι Αφγανοί αρνούνται την συμμετοχή τους στην δολοφονία και έριξαν την ευθύνη σε ένα τρίτο πρόσωπο, λέγοντας ότι οι ίδιοι προσπάθησαν να τον αποτρέψουν.

Την ίδια στιγμή, συγκινητική ήταν η μαρτυρία της συζύγου του άτυχου άνδρα, η οποία, αναγνώρισε από τις κάμερες ασφαλείας τους δύο Αφγανούς άνδρες και κατέθεσε ότι τα ξημερώματα της Τρίτης έφερε στον κόσμο το παιδί της και το Σάββατο κήδεψε τον άνδρα της.

Όπως μετέδωσε το δελτίο ειδήσεων του Mega, ο Εισαγγελέας της έδρας στην αγόρευση του ζήτησε την ενοχή των δύο Αφγανών για ανθρωποκτονία και ληστεία υποστηρίζοντας ότι από τα πραγματικά περιστατικά και τις αντιφατικές καταθέσεις των κατηγορουμένων, προκύπτει ότι αυτοί τέλεσαν τα εγκλήματα και πως είναι εύκολο να ρίχνεις τις ευθύνες σε κάποιον τρίτο που δεν έχει συλληφθεί από την Αστυνομία.

 

Δείτε το βίντεο από το Mega

 

 

Διαβάστε επίσης:

Το τελευταίο αντίο στην Άννα Συνοδινού – ΒΙΝΤΕΟ 

Exit mobile version