Η συγκινητική δωρεά δύο Γάλλων στην Κρήτη

Η συγκινητική δωρεά δύο Γάλλων στην Κρήτη

Μια συγκινητική δωρεά περίμενε σήμερα το δήμαρχο Μαλεβιζίου Κώστα Μαμουλάκη. Ένα ζευγάρι Γάλλων, ο Bernard και η Magali Fischer, μόνιμοι κάτοικοι Ροδιάς τα τελευταία χρόνια, επισκέφτηκαν το δήμαρχο και του προσέφεραν φάρμακα και ιατρικό εξοπλισμό, για να ενισχύσουν τη δράση του Ιατρείου και του Φαρμακείου του δήμου.

Η ενέργεια συγκέντρωσης του υλικού αυτού, πραγματοποιήθηκε στην Γαλλία και ειδικότερα στην Billainvillier, πόλη στην οποία είναι αντιδήμαρχος η αδερφή της κ. Fischer. Μαθαίνοντας για τη δράση των κοινωνικών δομών του δήμου Μαλεβιζίου από τα Κρητικά μέσα ενημέρωσης, το ζευγάρι των Γάλλων θεώρησε σκόπιμο να παρακινήσει τους δημότες της Billainvillier οι οποίοι και συνέλεξαν το υλικό.

Παράλληλα, ενημέρωσαν τις εκεί τοπικές εταιρείες ιατροφαρμακευτικού υλικού, οι οποίες συνέβαλλαν και αυτές στο να συγκεντρωθούν 8 κούτες υλικών και φαρμάκων, ενώ δεσμεύτηκαν να συνεχίσουν τις αποστολές, με συχνότητα 3 με 4 φορές το χρόνο! Δημοσίευσαν μάλιστα τη δράση αυτή και στη δημοτική εφημερίδα της Γαλλικής πόλης, με τίτλο “Λεπτή χειρονομία για την Ελλάδα”.

 

 

 

 

Πηγή: prismanews.gr

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ