Η Σοφία Μουτίδου τρολάρει την Αφροδίτη Λατινοπούλου με ένα απολαυστικό ΒΙΝΤΕΟ

Η ηθοποιός Σοφία Μουτίδου έδωσε τη δική της απάντηση στην Αφροδίτη Λατινοπούλου, μετά τον σάλο που ξέσπασε για τα όσα είπε για τα πρότυπα ομορφιάς και τις… αξύριστες μασχάλες. “ΙΝΑΦ ΙΖ ΙΝΑΦ” γράφει στη λεζάντα του βίντεο, στο οποίο έχει πάρει αποσπάσματα από όσα ανέφερε η κ. Λατινοπούλου και την… τρολάρει.

“Να αγιάσει το στόμα σου! Δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση. Ανοίγεις τα social media και είναι όλες πανέμορφες, πανέξυπνες, υπεραδύνατες, ευτυχισμένες σε διάφορες τοποθεσίες, γυμνασμένες, με φοβερές βυζάρες, καλά τα λες” συμπληρώνει η ηθοποιός.

“Ως εδώ! Χρυσόστομη πες τα, ψεύτικες βλεφαρίδες, ψεύτικα νύχια, ψεύτικα μαλλιά, ψεύτικοι κώλοι, ψεύτικα βυζιά και εμείς οι αληθινές, ταπεινές γυναίκες να καθόμαστε σε μια γωνιά να κλαίμε. Ε όχι! Να σταματήσει αυτό το πράγμα” πρόσθεσε. Στα σημεία του βίντεο που η Αφροδίτη Λατινοπούλου αναφέρεται σε ραγάδες, κυταρρίτιδα, τριχοφυία, η ηθοποιός έβαλε δικές της φωτογραφίες με τα αντίστοιχα σημεία του σώματός της.

“Ξέρεις πόσο βοηθάει να αγαπήσεις το αξύριστο πόδι σου;” σημειώνει η Σοφία Μουτίδου.

Υπενθυμίζεται ότι η πολιτεύτρια της ΝΔ, Αφροδίτη Λατινοπούλου δημοσίευσε ένα βίντεο στο Facebook με λεζάντα “η αξύριστη γυναικεία μασχάλη ως το νέο «πρότυπο» ομορφιάς που προσπαθούν να μας επιβάλλουν”. “Αφήνουν τρίχες στα πόδια και το φωτογραφίζουν, τρίχες στη μασχάλη, τρίχες στο μουστάκι, ραγάδες, πανάδες, κυτταρίτιδα και οτιδήποτε άλλο αντιαισθητικό υπάρχει πάνω τους. Αναρωτιέμαι στους άνδρες προφανώς μπορεί και να μην αρέσουν, αλλά το αφήνω έξω το κομμάτι των ανδρών. Εγώ που είμαι γυναίκα αισθάνομαι άβολα, αισθάνομαι ντροπή και απεχθάνομαι να βλέπω τέτοιου είδους φωτογραφίες ως γυναίκα” είπε λέγοντας πως το τελευταίο διάστημα είναι μια τάση να ανεβαίνουν τέτοιες φωτογραφίες από γυναίκες. «Δεν μου αρέσει όλο αυτό που βλέπω. Και δεν καταλαβαίνω, αφού το αγαπάς τόσο πολύ το αξύριστο πόδι σου, εγώ γιατί πρέπει να το δω; Το βλέπεις εσύ και το χαίρεσαι. Εγώ γιατί να το βλέπω; Γιατί προσπαθείς να μου περάσεις ότι όλο αυτό είναι πάρα πολύ όμορφο και πάρα πολύ ωραίο και πάρα πολύ φυσιολογικό; Δεν είναι. Είναι άσχημο. Bλέπουμε από την άλλη, συνεχώς τους άνδρες, ολοένα και περισσότερο να γέρνουν προς τη γυναικεία φύση. Ξυρίζονται παντού. Και όταν λέμε παντού, παντού. Βάφονται. Φοράνε ολοένα και περισσότερο γυναικεία ρούχα και γενικότερα κάνουν πράγματα τα οποία συνηθίζουν να κάνουν οι γυναίκες. Από την άλλη οι γυναίκες γέρνουν προς τους άνδρες. Μένουν αξύριστες, προβάλλουν ότι είναι αξύριστες. Ντύνονται με oversized ρούχα και πολλές φορές με ανδρικά ρούχα. Και όλο αυτό θέλουν να δείξουν ότι είναι φυσιολογικό. Δεν είναι. Και δεν είναι όχι μόνο φυσιολογικό, είναι αποκρουστικό. Και για τις γυναίκες και για τους άνδρες. Ε, λοιπόν, μια νοσηρή μειοψηφία δεν θα καταφέρει να αλλάξει στην πλειοψηφία τα πρότυπα ομορφιάς, ούτε το φυσιολογικό, το οποίο έχουμε μάθει έως τώρα. Όλοι μας. Εμείς θα συνεχίσουμε να πιστεύουμε αυτά που πιστεύαμε. Και αυτοί οι άνθρωποι, οι οποίοι μιλούν για υποτιθέμενη εξέλιξη, ας κάτσουν να ξανασκεφτούν τι σημαίνει εξέλιξη, διότι σε καμία περίπτωση, αυτό το οποίο αναδεικνύουν δεν είναι εξέλιξη. Αυτό είναι εποχή των σπηλαίων. Γιατί τότε ήταν η τελευταία φορά που μία γυναίκα δεν περιποιούνταν τον εαυτό της» κατέληξε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ