Η Σίσσυ Παυλοπούλου για τον Ραδιομαραθώνιο του Realfm 97,8 για το Σωματείο “Ελπίδα – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με Καρκίνο”

Η σύζυγος του Προέδρου της Δημοκρατίας, Σίσσυ Παυλοπούλου, μίλησε στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου με αφορμή τον ραδιομαραθώνιο που διοργανώνει ο σταθμός μέσα από την συχνότητα του για το Σωματείο “Ελπίδα – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με Καρκίνο”.

Όλα τα έσοδα του ραδιομαραθωνίου θα διατεθούν στο Σωματείο για την προμήθεια υπερσύγχρονου ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού της Ογκολογικής Μονάδας Παίδων “Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ”.

“Σκέφτομαι ότι όταν μας έρχεται μια σοβαρή ατυχία, ένα σοβαρό πρόβλημα, πολλές φορές λέμε ‘γιατί εγώ θεέ μου;’, ενώ θα έπρεπε να πούμε γιατί όχι εγώ. Η προσφορά της ΕΛΠΙΔΑΣ είναι ακριβώς αυτό, είναι η ελπίδα, η ζωή, είναι η στήριξη στον αγώνα του ανθρώπου που έχει πρόβλημα” τόνισε.

“Βλέπουμε ήδη παιδιά που νοσούσαν πριν από 25, πριν από 28 χρόνια που ξεκίνησε η ΕΛΠΙΔΑ, να έχουν αποθεραπευθεί πλήρως, να έχουν γίνει γονείς, κορίτσι που του είχαν πει ότι δεν έχουμε ελπίδες πως θα γίνεις μητέρα, έγινε λόγω της θεραπείας της. Υπάρχουν αθλητές από παιδιά που θεραπεύτηκα. Ακούσατε ότι ετοιμαζόμαστε και για γάμο” ανέφερε.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.