Η μητέρα της Τοπαλούδη στον ΑΝΤ1: Θα καταθέσω νέα στοιχεία για τη δολοφονία της Ελένης μου – ΒΙΝΤΕΟ

Με πόνο καρδιάς οι γονείς της Ελένης Τοπαλούδη επιστρέφουν στον τόπο που βρήκε φριχτό θάνατο η πολυαγαπημένη τους κόρη πριν από τρεις μήνες, προκειμένου η μητέρα της να καταθέσει αποκαλυπτικά, όπως λέει στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου, στοιχεία στην ανακρίτρια για τουλάχιστον ακόμη δύο νεαρούς άντρες. Στοιχεία που έχουν προκύψει από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της φοιτήτριας αλλά και από τις φίλες της.

«Θα καταθέσω κάποια πράγματα που έχω συλλέξει, για τον βιασμό της Ελένης. Μου έχουνε πει φίλες της και ότι ξέρω θα το καταθέσω. Πάω στον τόπο του μαρτυρίου. Εκεί που υπέστη βασανισμό, μαρτύριο, όλες τις μορφές του μαρτυρίου και τον τραγικό θάνατο του παιδιού μου. Τι να μου προσφέρει αυτή η Ρόδος. Μόνο πόνο, θλίψη, οδύνη, θυμό, κακία και μίσος. Είμαι η πιο άτυχη μάνα που γέννησε η φύση», δήλωσε χαρακτηριστικά η μητέρα της αδικοχαμένης Ελένης στον ΑΝΤ1.

Κι ενώ συμπληρώνονται σε λίγες μέρες, τρεις μήνες από την στυγερή δολοφονία της άτυχης φοιτήτριας στη Ρόδο, η μητέρα της αποκαλύπτει ότι η κόρη της δεχόταν για αρκετό καιρό απειλητικά μηνύματα.

«Απειλητικά μηνύματα στο παιδί μου, ναι. Ζούσε σε ένα φόβο, επί ένα χρόνο. Την εκβιάζανε και την φοβίζανε και της δημιουργήσανε πολλές φοβίες».

Ξεσπώντας στον ΑΝΤ1 η μητέρα της Ελένης ζητά, συναισθηματικά φορτισμένη, δικαιοσύνη από τον θεό και να τιμωρηθούν οι δολοφόνοι του παιδιού της.

«Η δικαιοσύνη του Θεού να τους τιμωρήσει με τον χειρότερο τρόπο. Όχι η δικαιοσύνη των ανθρώπων. Η δικαιοσύνη του Θεού θέλω για όλους τους και τις μάνες που φέρανε αυτά τα κτήνη σε αυτή τη γη, που την βαραίνουν αυτή τη γη».

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.