Η μαρτυρία που περιπλέκει το θρίλερ με την εξαφάνιση της 16χρονης Άννας

Χωρίς αποτέλεσμα συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας 19 ημέρες μετά την εξαφάνιση της 16χρονης Άννα Τερζίδου από την περιοχή Περιστερώνας στη Θεσσαλονίκη.

Η ανήλικη κοπέλα σύμφωνα με την μαρτυρία μιας συνομήλικης φίλης της, 24 ώρες πριν εξαφανιστεί, είχε αναφέρει ότι θα πήγαινε βόλτα στη Θεσσαλονίκη και θα επέστρεφε. Μάλιστα κάτοικος της περιοχής ανέφερε πως είδε την Άννα να μπαίνει σε ένα άσπρο αυτοκίνητο και να κατευθύνεται προς την συμπρωτεύουσα χωρίς όμως να μπορεί να δώσει την πινακίδα κυκλοφορίας του οχήματος ή να περιγράψει το άτομο που βρισκόταν στη θέση του οδηγού.

Το κινητό της 16χρονης είναι κλειστό ενώ έχει διαγραφεί και ο λογαριασμός που διατηρούσε στο facebook γεγονός που προβληματίζει ιδιαίτερα τις αρχές. Η Άννα έμενε το τελευταίο χρονικό διάστημα μαζί με τον πατέρα της στον Περιστερώνα Θεσσαλονίκης ενώ η μητέρα της μένει μόνιμα στην Αθήνα.

Τις έρευνες έχει αναλάβει η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης ωστόσο μέχρι αυτή την ώρα δεν έχουν εντοπιστεί τα ίχνη της. Ήδη έχει ζητηθεί από την εισαγγελία να γίνει άρση του τηλεφωνικού απορρήτου ώστε να εντοπιστεί το τελευταίο στίγμα του κινητού της τηλέφωνου πριν αυτό κλείσει.

Διαβάστε επίσης:

Νέα στοιχεία για την εξαφάνιση της 16χρονης στη Θεσσαλονίκη

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ