Η μαρτυρία – ντοκουμέντο του πατέρα για τον δάσκαλο: Αυτά τα μηνύματα έστελνε στην κόρη μου

Σοκ προκάλεσε η είδηση ότι δάσκαλος σε σχολείο της Νοτιοανατολικής Αττικής έστελνε ερωτικά μηνύματα σε μαθήτριες. Ο 48χρονος εκπαιδευτικός, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, έχει τεθεί σε αργία. Συγκλονίζει στο μεταξύ η μαρτυρία – ντοκουμέντο του πατέρα του κοριτσιού, από το οποίο άρχισε να ξετυλίγεται το “κουβάρι” της υπόθεσης. Μιλώντας στον ΑΝΤ1, αποκάλυψε το περιεχόμενο των μηνυμάτων που έστελνε στην κόρη του. Όπως είπε χαρακτηριστικά ήταν “45 σελίδες με μηνύματα μέσα σε τέσσερις ημέρες”. Σύμφωνα με τον ίδιο, “τα σοβαρά μηνύματα ήταν γύρω στα 20-25. Της έλεγε “θέλω να γίνω το αγόρι σου”, “να σου σηκώσω τη μάσκα και να φιλήσω τα χειλάκια σου”… πού ξέρω εγώ εάν δεν προχωρούσε και παραπέρα;”.

Ο πατέρας του κοριτσιού υποστήριξε ότι “όταν αντιλήφθηκα ότι κάτι δεν πάει καλά, δεν έστειλα την κόρη μου σχολείο. Επικαλέστηκα ότι είχε δέκατα, πήρα τον διευθυντή τηλέφωνο και την κράτησα σπίτι. Την ώρα του μαθήματος εκείνος έστελνε μηνύματα. Εγώ είχα πλήρη γνώση των μηνυμάτων, έλεγα στην κόρη μου συνέχισε τα μηνύματα και να απαντάς. Μόλις έστελνε μήνυμα – αυτός έστελνε πάντα πρώτος μήνυμα- η κόρη μου με έπαιρνε τηλέφωνο γιατί δεν ήμασταν μαζί – εγώ ήμουν σπίτι μου και η κόρη μου στο σπίτι της μητέρας της- και μου έλεγε “κοίτα τι μου έστειλε”, εγώ καταλαβαίνετε τα εγκεφαλικά έρχονταν το ένα πίσω από το άλλο”.

Σύμφωνα με όσα είπε ο πατέρας, “ο δάσκαλος της ζήτησε να κάνει και ιδιαίτερα και εκεί είναι που πονηρεύτηκα. Από την Κυριακή της είχε στείλει ότι την Τρίτη αντί να κάνει γυμναστική, να πάει να κάνουν ιδιαίτερα στην τάξη. Στο σχολείο ήταν κύριος, στα μηνύματα ό,τι έκανε… Αλλά ήταν πολύ πρώιμο όμως. Της έδειχνε ενδιαφέρον”.

Βάσει της μαρτυρίας του “ακόμη και όταν η κόρη του έλειπε από το σχολείο, εκείνος την ώρα του μαθήματος έστελνε μηνύματα. Μάλιστα της υποδείκνυε να τα σβήνει”. Όπως είπε ο πατέρας “τα ίδια έκανε και σε άλλα δύο κορίτσια ο δάσκαλος”.

Σε ερώτηση σχετικά με το πώς είναι η κόρη του μετά την ιστορία αυτή, ο πατέρας απάντησε ότι “η κόρη μου είναι μια χαρά. Στενοχωριέμαι που έχασε ένα μέρος της αθωότητάς της αλλά κατάλαβε ότι δεν είναι όλα ρόδινα. Είναι σε πολύ καλή ψυχολογική κατάσταση. Την έχει δει ειδικός, είναι μια χαρά. Εγώ είμαι χειρότερα από την κόρη μου”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ