Η καταγγελία της πρώην του Παντελίδη

Η πρώην σύντροφος του Παντελή Παντελίδη, Αναστασία Βοσκανίδου, σε συνέντευξή που παραχώρησε, έκανε μία καταγγελία που σοκάρει.

Μιλώντας στην εφημερίδα Spirto, η πρώην σύντροφος του Παντελή Παντελίδη φέρεται να αναφέρει πως δεν πιστεύει ότι ο τραγουδιστής ήταν αυτός που οδηγούσε το μοιραίο τζιπ, ενώ μιλά με πολύ σκληρές εκφράσεις για την Φρόσω Κυριακού.

«Δεν πιστεύω ότι οδηγούσε ο Παντελής. Δεν θα μπορούσε να οδηγήσει στην κατάσταση που ήταν. Τον έφαγαν τον Παντελή. Έψαχναν αφορμές για να τον χτυπάνε. Ειδικά μετά την ιστορία με τα «κατεχόμενα» (σ.σ. τραγούδι που απέσυρε ο τραγουδιστής λίγο πριν το τροχαίο). Πιστεύω ότι μπορεί να ήταν και στημένο να τον φάνε. Ξέρεις τι είναι η ζήλεια;» φέρεται να λέει σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Spirto.

Το 23χρονο μοντέλο και ο Παντελίδης είχαν σχέση μόλις ένα μήνα και χώρισαν όταν δημοσιοποιήθηκε η σχέση τους. Όπως λέει στην εφημερίδα, «τότε ο Παντελής είχε τσαντιστεί. Μαλώσαμε γιατί νόμιζε πως το διέρρευσα εγώ και δεν μιλούσαμε για δυο μήνες. Ήταν τόσο καλό και απλό παιδί, που δεν κρατούσε κακία. Ο περίγυρός του δεν τον άφηνε να δημοσιοποιεί τις σχέσεις του. Ήταν μικρός, ήταν στην αρχή της καριέρας του».

«Όλη η Γλυφάδα την ξέρει τη Φρόσω. Δεν είναι και κανένα αγγελούδι. Από την πρώτη εβδομάδα του δυστυχήματος κυκλοφορούσε κανονικά, έπινε τους καφέδες της και τα ποτάκια της. Δεν κρυβόταν. Δεν σέβεται τίποτα. Ούτε μαύρα δεν φοράει. Κυκλοφορεί με το νέο της αμόρε», φέρεται να είπε στην εφημερίδα Spirto η Αναστασία Βοσκανίδου.

Διαβάστε επίσης:

Το υπονοούμενο του Τριαντάφυλλου Παντελίδη: Τώρα τα ξέρεις όλα Παντελή

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ