Η ιστορία συναντά την εμπειρία στην Costa Navarino

Toυ Αλέξανδρου Κυριακόπουλου

Μέσα στους κατάφυτους ελαιώνες της μεσσηνιακής γης, εκεί όπου σύμφωνα με τον μύθο ο Ηρακλής φύτεψε την πρώτη ελιά στην Ελλάδα, συνεχίζει να γράφεται ένα κομμάτι της ιστορίας που ξεκίνησε πριν από 4.500 χρόνια. 

Από την ιστορία της σκέψης μέσα από φιλοσοφικούς περιπάτους, τις επισκέψεις στα μυκηναϊκά παλάτια και τα μεσαιωνικά κάστρα μέχρι δραστηριότητες, όπως δοκιμές κρασιού και λαδιού, μαθήματα ψηφιδωτής τέχνης, χορού, θεάτρου αλλά και την παρατήρηση μακρινών γαλαξιών και αστερισμών σε βραδιές αστρονομίας, η Costa Navarino συνδέει τους επισκέπτες της με την ελληνική παράδοση και ιστορία.

Ο στόχος των προγραμμάτων «Αυθεντική Μεσσηνία» που έχει δημιουργήσει η Costa Navarino, είναι να αναβιώσουν και να προβάλουν τις παραδόσεις της περιοχής με σκοπό οι επισκέπτες να γίνουν μέρος της ιστορίας της. 

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι πάρα πολλοί από τους επισκέπτες της Costa Navarino επιλέγουν ξανά και ξανά την περιοχή, αφού δεν πέρασαν καλά μόνο λόγω των ξενοδοχειακών ανέσεων, αλλά και επειδή επένδυσαν τον χρόνο των διακοπών τους στις μοναδικές ψυχαγωγικές και επιμορφωτικές εμπειρίες που προσφέρει το ξενοδοχειακό συγκρότημα και η περιοχή. 

ΠΑΤΗΣΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ANAΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΗΣ REALNEWS

 

              

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ