Η Ιωάννα Παλιοσπύρου δείχνει την άλλη πλευρά της ζωής της μέσα στην κλινική

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου κάθε μέρα που περνά απομακρύνεται όλο και περισσότερο από τον εφιάλτη που βίωσε όταν δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι.

Η ίδια προχωρά τη ζωή της με χαμόγελο, δύναμη και αισιοδοξία. Ντύνεται ωραία, βάφεται και χτενίζεται ενώ έχει γεμίσει την καθημερινότητά της με πράγματα και ανθρώπους που αγαπά.

Ωστόσο, η αποκατάσταση του προσώπου και του σώματός της δεν έχει ολοκληρωθεί και τα χειρουργεία συνεχίζονται. Επιπλέον, τα τραύματα χρειάζονται τακτική φροντίδα και η ίδια πρέπει να νοσηλεύεται ανά διαστήματα σε κλινική.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου έχει επιλέξει να μοιράζεται δημόσια και τις δύσκολες στιγμές της, όχι μόνο τις ευχάριστες. Έτσι την Πέμπτη δημοσίευσε φωτογραφίες μέσα από την κλινική δηλώνοντας απρόθυμη να εγκαταλείψει την προσπάθειά της.

«Δεν πιστεύω να σας κακόμαθα και να με βαρεθήκατε με την μπλε πόδια… Πάντα θα σας δείχνω και την άλλη πλευρά, που είναι και πιο αληθινή… και μέρος της ζωής μου. Η αποκατάσταση συνεχίζεται, με τους γιατρούς στο πλευρό μου και με εμένα να μην εγκαταλείπω. Ευχαριστώ τον υπέροχο γιατρό μου και το προσωπικό του. Καθώς και την κλινική για την φροντίδα και την ευγένεια τους. Εις το επανιδείν» έγραψε η Ιωάννα Παλιοσπύρου στην ανάρτησή της.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ