Η ιατροδικαστική εξέταση αποκάλυψε το αίτιο θανάτου του 8χρονου από την Πάτρα

Σύμφωνα με τo πόρισμα για το θάνατο του 8χρονου στην Πάτρα, η φωτιά ξεκίνησε από θερμαντικό σώμα που βρισκόταν στο δωμάτιο και το οποίο ήρθε σε επαφή με λούτρινα παιχνίδια του μικρού.

Συγκεκριμένα, ολοκληρώθηκε η ιατροδικαστική εξέταση στη σορό του άτυχου 8χρονου με ειδικές ανάγκες, ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο από πυρκαγιά στο σπίτι των παππούδων του, στις Εργατικές Κατοικίες των Ιτεών, το Σάββατο το μεσημέρι.

Σύμφωνα λοιπόν με την ιατροδικαστή Αγγελική Τσιόλα, η οποία διενήργησε την νεκροψία-νεκροτομή, ο θάνατός του οφείλεται σε ανοξυγοναιμία και εγκαύματα.

Το πόρισμα του Ανακριτικού της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πατρών αναφέρει ότι η πυρκαγιά στο δωμάτιο όπου βρισκόταν το παιδί προκλήθηκε από το θερμαντικό σώμα που υπήρχε στο δωμάτιο, το οποίο ήρθε σε επαφή με λούτρινα τα παιχνίδια του αγοριού. 

Γονείς, παππούδες, συγγενείς και φίλοι θα αποχαιρετίσουν τον άτυχο 8χρονο στις 12 το μεσημέρι της Τρίτης, στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Ιτεών, ενώ η ταφή του θα γίνει στο Β΄Δημοτικό Κοιμητήριο Πατρών.

 

Πηγή: patratimes.gr

Διαβάστε επίσης:

Αναπάντητα ερωτήματα για την τραγωδία με το 8χρονο αγοράκι που απανθρακώθηκε στην Πάτρα

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ