Η γυναίκα που πέταξε την κότα στο Μαξίμου στο enikos.gr: Θα ζητήσω πίσω το “κατοικίδιό” μου

Δεν αποκλείει νέο “χτύπημα” η Αυγή Βουτσινά, που πέταξε το απόγευμα της Τρίτης την κότα στο προαύλιο του Μεγάρου Μαξίμου, ενώ δηλώνει ότι είναι αποφασισμένη να ζητήσει πίσω το “κατοικίδιό” της, όπως το χαρακτηρίζει.  

Mιλώντας στο enikos.gr, η κ. Βουτσινά, ερωτώμενη εάν σχεδιάζει κάποια αντίστοιχη ενέργεια, απαντά αρνητικά ωστόσο αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να προβεί σε νέα ακτιβιστική δράση που θα έχει διαφορετική μορφή. «Αυτά δεν προετοιμάζονται από τώρα, δεν προετοιμάζω από τώρα τι θα κάνω τον επόμενο μήνα, τα γεγονότα και οι εξελίξεις προσδιορίζουν τις αντιδράσεις», τονίζει.

Η γυναίκα που έγινε viral στο διαδίκτυο το τελευταίο 24ωρο εξηγεί μεταξύ άλλων, γιατί πέταξε την κότα στο Μαξίμου, πού βρήκε το πτηνό. «Η μπλούζα μου νομίζω ότι ήταν σαφέστατη. Παριστάνουν τα κοκόρια και είναι κότες. Είναι κότες γιατί μετέτρεψαν το «όχι» του ελληνικού λαού σε «ναι» προς ιδίον όφελος. Είναι κότες γιατί υπογράφουν ό,τι τους σερβίρουν με κλειστά τα μάτια χωρίς κανέναν ηθικό ενδοιασμό για το τι υπογράφουν και οδηγούν τον ελληνικό λαό σε εξαθλίωση», σημειώνει στο enikos.gr η κυρία Βουτσινά.

«Πήγα να την αγοράσω από ένα ορνιθοτροφείο στη Βάρη, μου την έκανε δώρο ένας άνθρωπος που όταν έμαθε για ποιο λόγο τη θέλω έβαλε τα κλάματα, μου είπε ότι είναι στα όρια της αυτοκτονίας, διότι δεν αντέχει άλλο την εξαθλίωση και μου έδωσε την κότα δωρεάν», λέει και προσθέτει πως η τύχη της κότας αγνοείται αυτή τη στιγμή.  «Θα πάω να την ζητήσω, θα πάω να ζητήσω το κατοικίδιό μου, θα την πάω πίσω στο κοτέτσι της».

 

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

 

Δείτε επίσης:

Η Αυγή Βουτσινά εξηγεί γιατί πέταξε την κότα στο Μαξίμου – ΒΙΝΤΕΟ

Η αντίδραση του Κυριάκου Μητσοτάκη όταν είδε την κότα – ΒΙΝΤΕΟ

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ