Η γυναίκα που έδωσε καταφύγιο στον Ξηρό

Η γυναίκα που έδωσε καταφύγιο στον Ξηρό

Η «αμαζόνα» της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς, η οποία αποτελεί τον εφιάλτη της Αντιτρομοκρατικής, φαίνεται πως είναι ο άνθρωπος που εξασφάλισε στον Χριστόδουλο Ξηρό καταφύγιο σε περιοχή του κέντρου των Αθηνών.

Σε αυτό το συμπέρασμα έχουν καταλήξει στο επιτελείο της Υπηρεσίας για τη μυστηριώδη γυναίκα της εγχώριας τρομοκρατίας, η οποία μέχρι στιγμής έχει καταφέρει να ξεφύγει κάτω από τη… μύτη της ΕΛ.ΑΣ. τουλάχιστον τρεις φορές.

Η πιο κραυγαλέα περίπτωση ήταν εκείνη στη Νέα Φιλαδέλφεια τον Απρίλιο του 2013, όταν οι αστυνομικοί κατάφεραν να συλλάβουν δύο άτομα, τα οποία φέρεται να συμμετείχαν σε ληστείες στο Βελβεντό της Κοζάνης και στο Φιλώτα της Φλώρινας.

Στην καφετέρια όπου συνελήφθησαν οι δύο καταζητούμενοι, μαζί τους ήταν και η «αμαζόνα» των Πυρήνων, η οποία όμως κατάφερε να ξεγλιστρήσει σαν… χέλι μέσα από τα χέρια των ανδρών της Αντιτρομοκρατικής και να εξαφανιστεί!

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο αντιτρομοκρατικό επιτελείο έχουν φτάσει πληροφορίες που θέλουν τη νεαρή «αντάρτισσα πόλης» να έχει αναλάβει το βάρος της δύσκολης αποστολής: της εξαφάνισης από προσώπου γης του «Μανώλη» της 17Ν.     

 

Πηγή: ESPRESSO

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ