Η φιλία της Ματίνας Παγώνη με τον Γιώργο Γερολυμάτο

Μία ιδιαίτερη φιλία ενώνει την Ματίνα Παγώνη με τον Γιώργο Γερολυμάτο. Ο τραγουδιστής περιέγραψε στην κάμερα του “Ενώπιος Ενωπίω” τα αγαπημένα τραγούδια της αλλά και ότι του έχει υποσχεθεί ότι επιτέλους φέτος θα κάνουμε Πάσχα στο χωριό.

“Πριν από μερικά χρόνια όταν ήρθε με μια παρέα εκεί που τραγουδώ, στο μόνιμο στέκι στο Μπουρνάζι, γνωριστήκαμε και της αφιέρωσα ένα τραγούδι το “Ποιος να συγκριθεί μαζί σου”, της άρεσε πάρα πολύ, και από τότε με το που έρχεται -πάντα στη μέση περίπου του προγράμματος μου- σταματάω και της το τραγουδώ κοντά της. Είναι καταπληκτικός άνθρωπος, πολύ επικοινωνιακός, είναι πανέξυπνη, πριν της μιλήσεις έχει καταλάβει τι θέλεις να της πεις, σπανίζουν άνθρωποι σαν τη Ματίνα τη Παγώνη” δήλωσε ο Γιώργος Γερολυμάτος.

“Είναι πολύ κυρία, έχει χιούμορ πολύ, δεν χορεύει, προσπαθώ να την ανεβάσω στην πίστα και είναι πολύ σοβαρή. Δεν προλαβαίνω να την πάρω και τηλέφωνο, γιατί κάνει συνέχεια δηλώσεις, προλαβαίνει τα πάντα. Είναι και ο άνθρωπος που μας έδωσε λίγη αισιοδοξία φέτος λέγοντας μας ότι θα κάνουμε Πάσχα στο χωριό. Της αρέσουν τραγούδια του Τομ Τζόουνς, του Σινάτρα και το “Ανάθεμα σε δεν με λυπάσαι”. Ματίνα σε αγαπάμε, σε έχουμε στην καρδιά μας” πρόσθεσε ο τραγουδιστής.

“Με συγκίνησε ο Γιώργος Γερολυμάτος. Θα κάνουμε Πάσχα στο χωριό, το πιστεύω. Θα προχωρήσουμε τους εμβολιασμούς, έρχεται και το πρωτεϊνικό εμβόλιο και θα μειωθούν σταδιακά οι δείκτες, θα διαχειριστούμε την Όμικρον. Εκλιπαρούμε όμως να κάνουν την τρίτη δόση οι πολίτες” σχολίασε η Ματίνα Παγώνη.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ