Η Ελλάδα στα μεγαλύτερα αεροδρόμια της Γερμανίας

Η Ελλάδα στα μεγαλύτερα αεροδρόμια της Γερμανίας

Την τιμητική της έχει φέτος η Ελλάδα σε τρία από τα μεγαλύτερα αεροδρόμια της Γερμανίας. Αυτό διαπίστωσε η ελληνική αντιπροσωπεία με επικεφαλής τον γενικό γραμματέα του ΕΟΤ, Πάνο Λειβαδά, και τον γενικό διευθυντή του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών (Δ.Α.Α.), Γιάννη Παράσχη, που επισκέφθηκε την περασμένη εβδομάδα τα αεροδρόμια του Μονάχου, του Ντίσελντορφ και του Αμβούργου, όπου η Αθήνα – ως πρώτος προορισμός για τους επισκέπτες της Ελλάδας- παρουσιάζεται στις πλέον διακεκριμένες θέσεις προβολής.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών που τελεί υπό την αιγίδα του υπουργείου Τουρισμού και του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ), και φέρει τον τίτλο: «PerhaΨ You’re an AΘenian too» («Ίσως και εσύ να είσαι Αθηναίος»). Φιλοσοφία της είναι η προώθηση της Αθήνας από 18 αεροδρόμια της ΕΕ, του Καναδά, των ΗΠΑ, της Λατινικής Αμερικής και της Ρωσίας, και σε περίπου 170 εκατ. επιβάτες που διακινούνται ετησίως από αυτά τα αεροδρόμια.

Ανάλογα ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών ανέλαβε την υποχρέωση να προβάλει διαδοχικά τους αντίστοιχους προορισμούς αξιοποιώντας όλα τα επικοινωνιακά εργαλεία.

Για τον λόγο αυτό, τόσο Πάνος Λειβαδάς όσο και ο Γιάννης Παράσχης εξέφρασαν την ιδιαίτερη ικανοποίησή τους προς τις αρχές των τριών αεροδρομίων, που φρόντισαν να παραχωρήσουν προνομιακές θέσεις προβολής της Αθήνας και του ελληνικού τουρισμού γενικότερα, αλλά και να επιφυλάξουν θερμή υποδοχή στην ελληνική αντιπροσωπεία.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

Διαβάστε επίσης

ΦΩΤΟ-Το “πλωτό παλάτι” έριξε άγκυρα στην Ελλάδα

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ