Η εφαρμογή που κάνει τις φωτογραφίες σας… έργα τέχνης

Έχετε ονειρευτεί ποτέ να βρίσκεστε μέσα στον αγαπημένο σας πίνακα; Πολλοί από εμάς μπορεί θα θέλαμε να περπατήσουμε για λίγο στο λιβάδι με τις παπαρούνες του Monet ή να βλέπουμε από κοντά την έναστρη νύχτα του Van Gogh. Η εφαρμογή Google Arts & Culture μπορεί πλέον να κάνει το όνειρό σας πραγματικότητα, μιας και παρέχει στους χρήστες της την δυνατότητα – μέσω του Art Transfer – να εφαρμόσουν τα χαρακτηριστικά γνωστών έργων ζωγραφικής στις δικές τους εικόνες.

Η διαδικασία για να αποκτήσετε το μοναδικό ύφος και στυλ πολλών διάσημων καλλιτεχνών στις φωτογραφίες σας είναι πολύ απλή : ανοίξτε το Camera menu στην κάτω γραμμή της εφαρμογής Google Arts & Culture και επιλέξτε “Art Transfer”.

Αφού τραβήξετε ή ανεβάσετε μια φωτογραφία, επιλέξτε από τους δεκάδες πίνακες για να μεταφέρετε αυτό το στυλ στην εικόνα σας.

Για περισσότερη προσαρμογή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το εικονίδιο ψαλίδι για να επιλέξετε σε ποιο μέρος της εικόνας θέλετε να εφαρμοστεί το αντίστοιχο στυλ. Χάρη σε πολιτιστικά ιδρύματα από όλο τον κόσμο, όπως η Εθνική Πινακοθήκη του Ηνωμένου Βασιλείου και το Μουσείο Τέχνης MOA της Ιαπωνίας, προβάλλονται καλλιτέχνες όπως Van Gogh, Frida Kahlo, Edvard Munch ή Leonardo da Vinci.

Συνδυάζοντας λοιπόν τέχνη και τεχνολογία, μπορείτε να μεταμορφώσετε τις εικόνες σας και να δημιουργήσετε τα δικά σας αριστουργήματα!

Πηγή: InStyle.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ