Η Δήμαρχος Μάνδρας καταγγέλλει στον Realfm 97,8: Δεν έχω λάβει κάποια δέσμευση ότι ξεκινούν αντιπλημμυρικά έργα

Στα αντιπλημμυρικά έργα και τις εργασίες υποδομών που πρέπει να γίνουν μετά τις φονικές πλημμύρες στη Μάνδρα και στο ότι δεν έχει λάβει κάποια δέσμευση, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων η Δήμαρχος Ιωάννα Κριεκούκη, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Μάνου Νιφλή.

“Τα έργα αυτά επειδή είναι μεγάλα και με μελέτες που έχουν κάνει άλλοι φορείς, δεν εμπλέκεται ο δήμος. Δεν μπορώ να εμπλακώ, εάν εμπλεκόμουν εγώ θα τα έκανα χθες, με όποιο κόστος και με όποιο τρόπο. Έχω απαιτήσει προς κατεύθυνση και υπουργείου και Περιφέρειας να γίνουν άμεσα, γιατί δεν πάει άλλο. Έχουμε μπροστά μας έναν χειμώνα” είπε μεταξύ άλλων η Δήμαρχος Μάνδρας και σημείωσε:

“Δεν έχω λάβει μέχρι στιγμής κάποια απάντηση ότι ξεκινά κάτι. Μία μελέτη έτοιμη και για το ένα έργο και για το άλλο, θεωρώ ότι πρέπει να γίνει με τη διαδικασία την άμεση και υπάρχουν τρόποι ώστε να γίνονται τέτοιου είδους έργα με ανάθεση και με συνοπτικές διαδικασίες. Εγώ στέλνω συνεχώς έγγραφα, περιμένω μέρα με τη μέρα κάποια δέσμευση, δεν την έχω ακούσει. Λυπάμαι πάρα πολύ για αυτό”.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ