Η διευθύντρια του Οργανισμού “ΜΑΝΑ Μαζί για τη Ζωή” που φροντίζει γυναίκες με καρκίνο στον Realfm 97,8

Ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός ΜΑΝΑ Μαζί για τη Ζωή δημιουργήθηκε το 2017 με αφορμή την προσωπική μάχη και νίκη ιδρυτικού στελέχους του Οργανισμού με τον καρκίνο του μαστού, σύμφωνα με τη διευθύντρια, Ιζόλδη Χατζηγιάννη, η οποία μίλησε στον Realfm 97,8 και στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

“Το ΜΑΝΑ ήρθε να καλύψει το κενό της υποστήριξης της γυναίκας μετά τη διάγνωση του καρκίνου είτε μαστού είτε γυναικολογικού. Τότε που αρχίζουν τα πολύ δύσκολα. Τότε που ο κόσμος για μια γυναίκα καταρρέει, δεν ξέρει πού να πατήσει, δεν ξέρει τι να σκεφτεί, φοβάται” περιέγραψε.

“Εκεί ερχόμαστε εμείς και την αγκαλιάζουμε, προσφέροντας ένα πρόγραμμα από διάφορες υπηρεσίες – εντελώς δωρεάν- που καλύπτουν σημαντικούς τομείς με σκοπό να επανέλθει η γυναίκα στην κατάσταση που ήταν πριν από την διάγνωση” συμπλήρωσε.

“Ένα μεγάλο ποσοστό δεν φαίνεται να υποστηρίζει τη σύντροφο ή την γυναίκα του κατά τη διάρκεια της διάγνωσης ή της θεραπείας. Έχουμε αρκετά παραδείγματα τέτοια. Δεν πιστεύω ότι πρόκειται για κακούς ανθρώπους, ίσως είναι άνθρωποι που δεν μπορούν να διαχειριστούν το πρόβλημα και έχουμε κάνει προσπάθειες να φέρουμε και τους άνδρες κοντά μας” σημείωσε.

Ακούστε το ηχητικό:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ