Η Αθήνα φόρεσε τα γιορτινά της – Εντυπωσιακό το χριστουγεννιάτικο δέντρο

Η Αθήνα μετράει αντίστροφα για τα Χριστούγεννα καθώς την Κυριακή οι αρμόδιες υπηρεσίες στόλισαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Σύνταγμα.

“Μπήκε και η τελευταία μπάλα στο δέντρο! Σε λίγες μέρες η Πλατεία Συντάγματος θα γίνει πιο λαμπερή από ποτέ! Μετράμε αντίστροφα για τα Χριστούγεννα!” έγραψε σε ανάρτησή του στο instagram ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, ο οποίος ανέβηκε σε γερανό για να φθάσει στην κορυφή του εντυπωσιακού δέντρου και να τοποθετήσει την τελευταία μπάλα.

Αθήνα χριστουγεννιάτικο δέντρο

Το εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο που θα κοσμεί την πλατεία Συντάγματος αναμένεται επισήμως να φωταγωγηθεί μετά τις 6 Δεκεμβρίου, σηματοδοτώντας την έναρξη της εορταστικής περιόδου. Το 19 μέτρων δέντρο μεταφέρθηκε στην πρωτεύουσα από το Καρπενήσι.

Αθήνα στολισμός

Πάνω του έχει 60.000 λαμπιόνια, αριθμός που αντιστοιχεί σε 5 χιλιόμετρα. Η πλατεία Συντάγματος έχει ντυθεί με περισσότερα από 350.000 λαμπάκια, κάτι που κάνει κάθε βραδινή βόλτα ξεχωριστή.

Αθήνα στολισμός

Αθήνα στολισμός

Ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης δήλωσε: “34 μέρες για από τα Χριστούγεννα και η Αθήνα στολίζεται νωρίτερα από κάθε άλλη φορά γιατί τα Χριστούγεννα είναι λάμψη, είναι χαρά, είναι αισιοδοξία”.

Ήδη αρκετοί δρόμοι της Αθήνας έχουν στολιστεί δημιουργώντας μία όμορφη και εορταστική ατμόσφαιρα, ενώ έχει ολοκληρωθεί και ο στολισμός της πλατείας Ομονοίας, με το χριστουγεννιάτικο δέντρο να αλλάζει την ψυχολογία των περαστικών, που σταματούν για μια φωτογραφία.

 

Αθήνα Χριστούγεννα

Αθήνα στολισμός

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.