Η απουσία της μητέρας τον έκανε δολοφόνο

Η απουσία της μητέρας τον έκανε δολοφόνο

 

Στο οικογενειακό περιβάλλον του 13χρονου δράστη της  πρωτοφανούς για τα ελληνικά αστυνομικά χρονικά, διπλής δολοφονίας, κρύβεται το αίτιο της αποτρόπαιας πράξης που σόκαρε το πανελλήνιο.

Η οικογένεια από την Βουλγαρία, γονείς των δύο θυμάτων,  βρίσκεται στην Ελλάδα  εδώ και αρκετά χρόνια, επιβιώνοντας κυρίως από αγροτικές εργασίες.

Μαζί τους έμενε και ο 13χρονος αδερφός της μητέρας των άτυχων παιδιών, καθώς οι γονείς του είχαν χωρίσει και η μητέρα του συζούσε με άλλον άνδρα στην Κω.

Πριν από τέσσερις μήνες η οικογένεια μαζί με τον 13χρονο, άφησε την Ζάκυνθο και πήγε στο Στρέφι Ηλείας. Εκεί ζούσαν σε ένα παράπηγμα δίπλα από το αρδευτικό κανάλι. Όμως η κατάσταση ήταν τραγική και οι δύο γονείς μεγάλωναν τα ανήλικα παιδιά χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα. 

Ο 13χρονος βλέποντας την αγάπη που δίνεται στα ανίψια του από όλα τα μέλη της οικογένειας φορτιζόταν ψυχολογικά. Μάλιστα αρκετές φορές είχε χτυπήσει τα ανίψια του ορμώμενος από τη ζήλια που ένιωθε.

Αυτό που έκανε τον 13χρονο να ξεφύγει από κάθε έλεγχο ήταν το γεγονός ότι στο σπίτι που έμενε με την οικογένεια της αδερφής του ήρθε ο πατέρας του.

Οι αγκαλιές και τα χάδια του παππού στα εγγόνια τον έκαναν να βράζει από θυμό. Τελικά λίγες ημέρες μετά δεν δίστασε να σκοτώσει τον 4χρονο και τον 7χρονο ανιψιό του.

Αναλυτικό ρεπορτάζ στην αυριανή Real News.

 

 

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.