Η απάντηση Κούγια σε Βατίδου: Δεν υπάρχει καμία περίπτωση για επανασύνδεση

«Φωτιές» έχουν ανάψει οι δηλώσεις της Εύης Βατίδου, η οποία ούτε λίγο ούτε πολύ αφήνει να εννοηθεί ότι θα συζητούσε το ενδεχόμενο επανασύνδεσης με τον Αλέξη Κούγια. Ο ποινικολόγος έσπευσε σήμερα να ξεκαθαρίσει την θέση του, διαμηνύοντας ότι δεν υπάρχει κανένα τέτοιο ενδεχόμενο και ότι αυτή η ιστορία του δημιουργεί προβλήματα στην προσωπική του σχέση.

Η Εύη Βατίδου ερωτήθηκε για τις επίμαχες δηλώσεις της, τονίζοντας πως αν της κάνει πρόταση γάμου ο Αλέξης Κούγιας, αυτό δεν σημαίνει ότι θα την αποδεχτεί.

«Όποιος κάνει πρόταση δεν σημαίνει ότι θα αποδεχτούμε, πρέπει να το σκεφτούμε κιόλας. Ένα είναι αυτό. Δεύτερον πρέπει να δουλέψουμε και το διαζύγιο, γιατί εγώ δεν έχω βρει το διαζευκτήριο. “Το δις εξαμαρτείν ουκ γυναικός σοφής”. Άρα θέλει σκέψη, το θεωρείτε αυτονόητο;», τόνισε η Εύη Βατίδου μιλώντας στην εκπομπή MEGA Καλημέρα.

«Θέλει σκέψη η πρόταση γάμου» είπε και πρόσθεσε ότι διατηρεί καλή σχέση με τον Αλέξη Κούγια.

Η απάντηση Κούγια σε Βατίδου

Την δική του απάντηση έδωσε ο Αλέξης Κούγιας στην πρώην σύζυγό του, Εύη Βατίδου. Σε δηλώσεις του στην εκπομπή «Happy Day», ο ποινικολόγος ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο.

«Θα παρακαλούσα την πρώην σύζυγό μου και μητέρα των παιδιών μας να μην ξεκινήσουμε έναν κύκλο τέτοιον, που να μπει η προσωπική μου ζωή στο κάδρο. Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση να υπάρξει μία επανασύνδεση. Εδώ και αρκετά χρόνια έχω μια προσωπική σχέση, εξαιρετική, με μία προσωπικότητα και όλες αυτές οι δηλώσεις της πρώην συζύγου μου δημιουργούν προβλήματα, γιατί κάποιος νομίζει ότι συμμετέχω κι εγώ σε αυτόν τον τρόπο σκέψης, ότι πράγματι υπάρχει ένα τέτοιο ενδεχόμενο», είπε αρχικά ο Αλέξης Κούγιας.

«Ο Αλέξης Κούγιας, με αυτό που είναι σαν προσωπικότητα, ποτέ δεν θα επέστρεφε σε μία σχέση που -εκτός αυτών των δύο υπέροχων παιδιών- αλλοίωσε την εικόνα του. Έχω κάνει μόνο καλό στην σύζυγό μου, ποτέ δεν έκανα κακό», είπε και πρόσθεσε: «Όλη αυτή η ιστορία μου δημιουργεί προβλήματα στην προσωπική μου σχέση, να το ξεκόψουμε αυτό».

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ