Η ανατριχιαστική φράση της Ρούλας Πισπιρίγκου: “Ο Μάνος ορκίστηκε στα κόκκαλα των παιδιών μας ότι δεν έχει άλλη σχέση”

Στην Σίσσυ Χρηστίδου και το «Χαμογέλα και πάλι» μίλησε η Ρούλα Πισπιρίγκου μέσα από τις φυλακές και για άλλη μια φορά προκαλεί με όσα λέει. 

Μεταξύ άλλων η 33χρονη που είναι προφυλακισμένη καθώς κατηγορείται για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας, αναφέρεται στο τρίτο πρόσωπο, στον άνδρα με τον οποίο φέρεται να είχε σχέση, αλλά και στον Μάνο Δασκαλάκη.

Όταν η Σίσσυ Χρηστίδου την ρώτησε αν ο Μάνος Δασκαλάκης της έχει παραδεχθεί την τωρινή του σχέση, η Ρούλα Πισπιρίγκου απάντησε:  “Mέχρι και την ημέρα της σύλληψης ωρυόταν ότι δεν υπάρχει, ότι ήταν απλά μια φίλη. Σε σημείο που τον έχω ηχογραφήσει και ήμουν και σε δικηγορικό γραφείο και τον πήρα τηλέφωνο και του είπα “μου ορκίζεσαι;”. Μου λέει “σου ορκίζομαι στα κόκκαλα των παιδιών”. “Και στο τιμόνι που οδηγάς;” του λέω. “Και στο τιμόνι που οδηγάω ότι εγώ δεν έχω σχέση”.

Αυτό όπως είπε, είχε γίνει πολύ πριν από τη σύλληψή της. “Το συγκεκριμένο το ηχογράφησα, γιατί ήξερα ότι κάποια στιγμή θα βγει να πει ότι δεν το έχει πει ούτε αυτό”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ