Η ανάρτηση κατοίκου από το Μάτι για τη σημασία των εκκενώσεων: “Αν σκούπιζες πτώματα από τον δρόμο τότε θα καταλάβαινες…”

Μία γυναίκα που έζησε τη φρίκη της τραγωδίας στο Μάτι θέλησε με ανάρτησή της στα social media θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα σχετικά με τις δραματικές στιγμές που ζει τις τελευταίες ημέρες η χώρα μας λόγω των καταστροφικών πυρκαγιών. Πρόκειται για τη φωτογράφο και μόνιμη κάτοικο του Ματιού, Μαρία Κουτρουμπή, η οποία έδωσε τη δική της απάντηση σε όσους “γράφουν ό,τι τους έρθει στο κεφάλι” σχετικά με τις εκκενώσεις που γίνονται σε οικισμούς λόγω της πύρινης λαίλαπας.

Αναλυτικά η ανάρτησή της:

“Αν έψαχνες τη μητέρα σου μέρες και έκλαιγες από πάνω της χωρίς να το καταλάβεις, γιατί είχε τη μορφή κούτσουρου, αν έβλεπες το δέρμα των γειτόνων σου να λιώνει από το θερμικό φορτίο, αν είχες δει αγκαλιασμένα απανθρακωμένα παιδιά, αν έδινες DNA για να δεις αν είναι ο άνθρωπος σου μέσα στη σακούλα, αν σκούπιζες πτώματα από τον δρόμο, θα καταλάβαινες τη σημασία της εκκένωσης. Μη γράφετε ό,τι σας έρθει στο κεφάλι, σας διαβάζουν και Ματιώτες”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ