Η ανακοίνωση του “Γεννηματάς” για τον Ρωμανό

 

Νοσηλευόμενος θα παραμείνει για μερικές ημέρες ο Νίκος Ρωμανός ο οποίος μετά την υπερψήφιση της σχετικής τροπολογίας στη βουλή σταμάτησε την απεργία πείνας.

“Ανακοινώνουμε ότι ο νοσηλευόμενος απεργός πείνας Νίκος Ρωμανός στις 2.00 μ.μ. σήμερα άρχισε να σιτίζεται μετά την ψήφιση της τροπολογίας στη Βουλή. Θα παραμείνει νοσηλευόμενος για μερικές ημέρες διότι η διαδικασία επανασίτισης απαιτεί αυξημένη ιατρική φροντίδα διότι εγκυμονούνται σοβαροί κίνδυνοι για την υγεία του” αναφέρει σε δήλωσή του ο διοικητής του νοσοκομείου “Γ.Γεννηματάς”, Χρ. Τσάμης. 

“Ευχαριστώ τον Δ/ντή Ιατρικής Υπηρεσίας  κ. Τσούτσο, την Συντ. Δ/ντρια του Γ Παθολογικού Τμήματος κ. Παγώνη, τον Συντ. Δ/ντή του Καρδιολογικού Τμήματος κ. Πυργάκη, την Δ/ντρια Ψυχιατρικού Τμήματος κ. Διαλλινά, την Δ/ντρια Νοσηλευτικής Υπηρεσίας κ. Νταβώνη και τις ομάδες τους για τον άψογο χειρισμό του περιστατικού”, σημειώνει ο κ. Τσάμης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση των θεράποντων ιατρών Κυριακούλας Κυριακουλέα και Σταυρούλας Χίνη, “στον Νίκο Ρωμανό  γίνεται βαθμιαία επανασίτιση από σήμερα 10-12-14 ώρα 14.00. Αυτό γίνεται από τους θεράποντες ιατρούς της κλινικής και το τμήμα Διατροφής του Νοσοκομείου μας, εφαρμόζοντας τις διεθνείς αποδεκτές κατευθυντήριες οδηγίες επανασίτισης. Το χρονικό διάστημα κρίνεται από τους θεράποντες ιατρούς αρκετά σοβαρό και κρίσιμο”.

 

 

 

   

 

 

                                 

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.