Η ανακοίνωση του Δήμου Παλλήνης για το κλείσιμο των σχολείων

Ανακοίνωση για το κλείσιμο των σχολείων λόγω της κακοκαιρίας “Ελπίς” εξέδωσε ο Δήμος Παλλήνης.

“Με Απόφαση του Δημάρχου Παλλήνης, Θανάση Ζούτσου, ο οποίος συμμετείχε σε έκτακτη τηλεδιάσκεψη με τον Περιφερειάρχη Αττικής, τους Δημάρχους της Αττικής και εκπροσώπους της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας,  ενόψει του ψυχρού κύματος κακοκαιρίας το οποίο αναμένεται να ξεκινήσει από το πρωί της Δευτέρας, δεν θα λειτουργήσουν οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί του Δήμου Παλλήνης, την Δευτέρα και Τρίτη, 24 και 25 Ιανουαρίου 2022, προκειμένου να μη τεθεί σε κίνδυνο η ασφάλεια των παιδιών.

Ενημερώνουμε επίσης, ότι με Απόφαση του Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη, το ίδιο διάστημα, δεν θα πραγματοποιηθεί η δια ζώσης εκπαίδευση, στα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, όλης της Περιφέρειας Αττικής. Στην απόφαση του κλεισίματος συνέτεινε και η ανάγκη εφαρμογής των πρωτοκόλλων  λόγω πανδημίας, καθώς στα σχολεία θα πρέπει να είναι ανοιχτά τα παράθυρα.

Επισημαίνεται, ότι ζητήματα τηλεκπαίδευσης ρυθμίζονται από το Υπουργείο Παιδείας. Για το λόγο αυτό οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να παρακολουθούν τις σχετικές ανακοινώσεις του” αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση του δήμου Παλλήνης.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ