Η αλήθεια για το 2χρονο κοριτσάκι που νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο του Ρίου – Τι καταγγέλλει ο πατέρας στο enikos.gr

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορούν στο διαδίκτυο δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία ένα 2χρονο κοριτσάκι από την Αμαλιάδα νοσηλεύεται με κορονοϊό στην Παιδιατρική Κλινική του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου του Ρίου. Στα ρεπορτάζ υπογραμμιζόταν ότι είναι η πρώτη φορά μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα που ένα τόσο μικρό παιδί νοσηλεύεται με Covid-19 σε νοσοκομείο της αχαϊκής πρωτεύουσας.

Η αλήθεια, όμως, είναι εντελώς διαφορετική. Ο πατέρας του παιδιού επικοινώνησε με το enikos.gr και κατέστησε σαφές ότι πρόκειται για fake news. Μάλιστα δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του για το ότι κάποια ΜΜΕ διαστρέβλωσαν εντελώς το γεγονός, μόνο και μόνο για να έχουν περισσότερα κλικ.

“Είμαστε σε καραντίνα εγώ, η γυναίκα μου και η κόρη, καθώς νοσήσαμε από κορονοϊό”, τόνισε στο enikos.gr ο πατέρας του 2χρονου κοριτσιού και πρόσθεσε: “Τηρούμε απόλυτα το υγειονομικό πρωτόκολλο. Το έχουμε περάσει όλοι ασυμπτωματικά. Επειδή πριν από τον κορονοϊό η μικρή έπαιρνε ένα φάρμακο λόγω σταφυλόκοκκου, παρουσίασε ουρολοίμωξη. Το βράδυ του Σαββάτου πήγαμε στο νοσοκομείου του Ρίου για τις απαραίτητες εξετάσεις. Τα αποτελέσματα ήταν καλά και σήμερα το μεσημέρι φύγαμε από το νοσοκομείο, καθώς η κόρη μου μπόρεσε να ουρήσει, με την αντιβίωση που πήρε”.

Όπως υπογράμμισε στο enikos.gr, ο πατέρας του κοριτσιού τα δημοσιεύματα προκάλεσαν την έντονη ανησυχία των συγγενών του με συνέπεια να δεχθεί έναν “βομβαρδισμό” τηλεφωνημάτων. “Σήμερα δεχθήκαμε τηλεφωνήματα από όλους τους συγγενείς και φίλους για να μάθουν τι έπαθε το παιδί. Αν είναι δυνατόν να συμβαίνει κάτι τέτοιο”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ