Η Ακτή Βουλιαγμένης μετονομάζεται σε Ακτή «Λουκιανός Κηλαηδόνης»

Η Ακτή Βουλιαγμένης μετονομάζεται σε Ακτή «Λουκιανός Κηλαηδόνης». Την αποκάλυψη αυτή έκανε η Άννα Βαγενά μέσω του λογαριασμού που διατηρεί στο Facebook. Όπως τονίζει η κ. Βαγενά η τελετή θα πραγματοποιηθεί στις 21:00 το βράδυ της Παρασκευής 13 Ιουλίου και θα συμμετάσχουν η κόρη τους Μαρία, ο Δώρος Δημοσθένους και ο Φοίβος Δεληβοριάς.

“Με χαρά πληροφορηθήκαμε ότι η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου, στην οποία ανήκει η Πλαζ της Βουλιαγμένης, αποφάσισε να δοθεί το όνομα του Λουκιανού Κηλαηδόνη σ΄αυτήν. Είναι μεγάλη τιμή και χαρά αυτή η απόφαση για μένα και την οικογένειά μου. Ο Λουκιανός αγαπούσε τη Βουλιαγμένη, την τραγούδησε και νομίζω ότι την ανέδειξε με το περίφημο πάρτυ του σ’ αυτήν”, αναφέρει η Άννα Βαγενά.

“Η τελετή της απονομής του ονόματος του Λουκιανού στην Πλαζ – Ακτή Βουλιαγμένης, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 13 Ιουλίου 2018 στις 9 το βράδυ και θα συνοδεύεται από μία μουσικoθεατρική εκδήλωση με τραγούδια του Λουκιανού και προβολές από το αρχειακό υλικό του.

Ερμηνεύουν : Δώρος Δημοσθένους, Μαρία Κηλαηδόνη. Φιλική συμμετοχή Φοίβος Δεληβοριάς.

Έχει αρχίσει ήδη η προπώληση των εισιτηρίων με 5ευρώ, από το δίκτυο της VIVA (www.viva.gr τηλ: 11876). Η τιμή αυτή ισχύει μέχρι την Παρασκευή 13/7/18 στις 18:00.

Μετά τις 18:00 της 13/7/18 η είσοδος είναι 10ευρώ.

Συνδιοργάνωση: ΕΤ.Α.Δ. ΑΕ και Δήμος Βούλας Βάρης Βουλιαγμένης

Χορηγός επικοινωνίας : ΕΡΤ – Δεύτερο Πρόγραμμα – ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Οικογένεια Λουκιανού Κηλαηδόνη”Δείτε την ανάρτηση

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.