Η αινιγματική ανάρτηση του 15χρονου πριν κόψει το νήμα της ζωής του – Το τελευταίο σημείωμα και οι έρευνες της αστυνομίας

Η «αινιγματική» ανάρτηση του 15χρονου αγοριού που έκοψε το νήμα της ζωής του, το bullying συμμαθητών και όχι μόνο και το τελευταίο γράμμα, συνθέτουν την ανατριχιαστική υπόθεση που συγκλονίζει την Ελλάδα τα τελευταία 24ωρα.

«Όποιος μιλάει άσχημα κατά την απουσία σου, φοβάται την παρουσία σου», έγραψε ο 14χρονος σε μία από τις τελευταίες του αναρτήσεις στα social media και είναι μόνο ένα από τα στοιχεία που ερευνούν με ιδιαίτερη προσοχή και διακριτικότητα οι αστυνομικές αρχές σε μία υπόθεση bullying που φέρνει ξανά στην επιφάνεια ένα τεράστιο πρόβλημα των σύγχρονων κοινωνιών.

Οι άνδρες του Τμήματος Ανηλίκων έχουν βάλει στο «μικροσκόπιο» οτιδήποτε μπορεί να δώσει απαντήσεις για τους λόγους που ώθησαν τον 15χρονο στην αυτοκτονία και εξετάζουν με μεγάλη προσοχή τα σημειώματα που βρέθηκαν στο δωμάτιό του. «Αγαπάω τη μητέρα μου, τον πατέρα μου και τον αδερφό μου (σ.σ αναφέρει το όνομα του αδερφού του), σημειώνει στο τελευταίο σημείωμά του ο 15χρονος και σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ΣΚΑΙ κατονομάζει έξι συμμαθητές του που φέρονται να του έκαναν bullying. «Αυτοί με κατέστρεψαν. Καταστρέψτε τους». Η αστυνομία μελετά με προσοχή όλα τα στοιχεία και δεν αποκλείεται να ζητήσει πρόσβαση τόσο στο τηλέφωνο του παιδιού, όσο και στους λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προκειμένου να εξακριβώσει αν είχε κάποια συνομιλία με τους συμμαθητές που κατονομάζει στο τελευταίο του σημείωμα.

Την ίδια ώρα οι συγγενείς του 15χρονου είναι συγκλονισμένοι και ψάχνουν απαντήσεις, ενώ οι γονείς του φέρονται να υποστήριξαν πως ο γιος τους δεν είχε εκφράσει ποτέ παράπονα για τη συμπεριφορά των συμμαθητών του και δεν τους είχε πει ποτέ ότι ήταν θύμα bullying.

Υπενθυμίζουμε ότι η ανείπωτη τραγωδία εκτυλίχθηκε το βράδυ του Σαββάτου. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του enikos.gr το παιδί αφού επέστρεψε στο σπίτι του μετά από πάρτι, πήρε τηλέφωνο τους γονείς του να δει τι ώρα θα επέστρεφαν σπίτι για να βεβαιωθεί ότι έχει χρόνο να εκτελέσει το μακάβριο σχέδιο του. Στη συνέχεια έφτιαξε μια θηλιά και κρεμάστηκε στη βεράντα του σπιτιού του. Οι γονείς είδαν το παιδί απαγχονισμένο και ακολούθησαν σκηνές αρχαίας τραγωδίας με φωνές και ουρλιαχτά. Πρόκειται για μια πολύ γνωστή οικογένεια των νοτίων προαστίων καθώς ο πατέρας του 14χρονου έχει ασχοληθεί στο παρελθόν με την τοπική αυτοδιοίκηση.

Πηγή ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ: ΣΚΑΙ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ