H Μαίρη Χρονοπούλου για την Ειρήνη Παπά: Ήταν τραγικά ηθική και τίμια σαν χαρακτήρας

Μαίρη Χρονοπούλου

Η Μαίρη Χρονοπούλου μίλησε στον ANT1 για την ηθοποιό Ειρήνη Παπά, η οποία έφυγε από την ζωή την Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου 2022, σε ηλικία 96 ετών, σκορπίζοντας την θλίψη στο πανελλήνιο. 

«Διαγώνια ήταν τα σπίτια μας, απέναντι. Ήταν ένα παιδί χαρούμενο, ζωντανό, εμείς παίζαμε με τα αγόρια ‘κλέφτες και αστυνόμοι’, βάζαμε καρφίτσες στα κουδούνια. Ήταν τραγικά ηθική και τίμια σαν χαρακτήρας. Φίλες αγαπημένες», είπε η Μαίρη Χρονοπούλου για την Ειρήνη Παπά.

Ακολουθεί το βίντεο: 

Μαίρη Χρονοπούλου: «Όλοι έχουν φύγει, είμαι ολομόναχη»—Συγκινημένη για την απώλεια του Κώστα Καζάκου η ηθοποιός

Νωρίτερα η Μαίρη Χρονοπούλου είχε μιλήσει συγκινημένη σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την εκπομπή “Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον” για τον συνάδελφο και φίλο της, Κώστα Καζάκο, ο οποίος πέθανε την Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου 2022 σε ηλικία 87 ετών.

«Έχω χάσει πια όλους μα όλους τους παρτενέρ μου, τους κινηματογραφικούς. Έφυγε ο Νίκος Κούρκουλος, ο Γεωργίτσης, ο Βόγλης, ο Μπάρκουλης, ο Καζάκος. Όσοι ηθοποιοί δούλεψα μαζί τους έχουν φύγει. Αισθάνομαι ολομόναχη. Σήμερα αισθάνομαι ότι πια στέγνωσα», είπε η Μαίρη Χρονοπούλου και συμπλήρωσε: «Είναι τραγικό. Έχω αρχίσει και αποχαιρετώ με τη φράση “εις το επανιδείν”. Φτάνει η ώρα πια να τους συναντήσω. Έχουν φύγει όλοι».

Η Μαίρη Χρονοπούλου ανέφερε στην συνέχεια πως: «Με τον Κώστα Καζάκο έχουμε κάνει πολλές σημαντικές ταινίες μαζί. Ένας εξαιρετικός συνάδελφος, φίλος από πολύ παλιά. Ήμουν φίλη με την πρώτη του γυναίκα. Από τότε είμαστε φίλοι. Κάναμε καταπληκτικές ταινίες μαζί. Τον Κώστα Καζάκο με την Τζένη Καρέζη δεν τους έχω ζήσει σαν ζευγάρι. Ήμουν πολύ κολλητή στα νιάτα μας με τον Κώστα και την πρώτη του γυναίκα. Ο Κώστας κατάφερε να είναι ταυτόχρονα και δάσκαλος και μαθητής. Μόνο οι πολύ καλοί ηθοποιοί το καταφέρνουν αυτό».

Για την Ειρήνη Παπά η Μαίρη Χρονοπούλου εξομολογήθηκε αργότερα ότι: «Με την Ειρήνη Παπά έχουμε μεγαλώσει μαζί, τα σπίτια μας ήταν διαγώνια. Την ξέρω από μικρό παιδάκι».

Δείτε το βίντεο: 

Exit mobile version