Γυναικοκτονία στο Κουκάκι: Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση στον 55χρονο

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση ασκήθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών στον 55χρονο που το βράδυ της περασμένης Πέμπτης μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την 46χρονο σύζυγό του στο Κουκάκι.

Της Άννας Κανδύλη

Εις βάρος του ασκήθηκε δίωξη και για τα πλημμελήματα της οπλοχρησίας και της απειλής εις βάρος της συζύγου του καθώς σύμφωνα με μαρτυρικές καταθέσεις που εμπεριέχονται στη δικογραφία είχε απειλήσει τη γυναίκα και στο παρελθόν.

Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στον ανακριτή από τον οποίο αναμένεται να ζητήσει και να λάβει προθεσμία για να απολογηθεί.

Κουκάκι γυναικοκτονία

Τι έδειξε η ιατροδικαστική έκθεση

Από τα ευρήματα του ιατροδικαστή προκύπτει ότι ο δράστης σκότωσε την άτυχη γυναίκα με δύο μαχαιριές. 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, η γυναίκα έφερε ένα τραύμα από μαχαίρι στην πλάτη (πίσω δεξιά) και ένα στην κλείδα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το βράδυ της Πέμπτης όταν ο δράστης επέστρεψε στο σπίτι, είδε την σύζυγο του να έχει έτοιμες βαλίτσες για ένα ταξίδι που είχε προγραμματίσει με φίλες της στην Κωνσταντινούπολη.

Εκείνος την ζήλευε παθολογικά και δεν της επέτρεπε να φύγει. Θεωρούσε ότι τον απατούσε. “Θα φύγεις με τον γκόμενο” φέρεται να της είπε. Εκείνη το αρνήθηκε και άρχισε ο άγριος καβγάς. Τότε, ο δράστης την γρονθοκόπησε, ενώ το θύμα φέρεται να του έριξε μια κλωτσιά στα γεννητικά όργανα.

Η γυναίκα, σύμφωνα με πληροφορίες, αφού τον κλώτσησε, γύρισε την πλάτη της για να φύγει και τότε ο 53χρονος πήρε ένα μαχαίρι και την τραυμάτισε στην δεξιά πλευρά της πλάτης. Στη συνέχεια, την μαχαίρωσε στην κλείδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί ρώτησαν τον δράστη εάν είχε δει ποτέ αυτούς τους άνδρες με τους οποίους νόμιζε πως είχε σχέση η σύζυγός του. “Όχι, αλλά το ήξερα” υποστήριξε

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ