Γυναικοκτονία στο Κουκάκι: «Ο πατέρας μας ήταν ένα κτήνος, μας κακοποιούσε» λένε τα παιδιά της 46χρονης

Σε κατάσταση σοκ βρίσκονται τα δύο παιδιά της άτυχης Κατερίνας που δολοφονήθηκε από τον εν διαστάσει σύζυγό της στο Κουκάκι. Οι καταθέσεις τους στην αστυνομία ήταν γεμάτες θυμό, αφού χαρακτήρισαν τον πατέρα τους με τα πιο σκληρά λόγια.

Σύμφωνα με το STAR, οι καταθέσεις των δύο παιδιών του ζευγαριού «καίνε» τον πατέρα τους, καθώς δεν είχαν ούτε μια καλή λέξη να πουν για εκείνον, ενώ έκαναν λόγο για έναν κακοποιητικό πατέρα.

Στην κατάθεσή της, η κόρης της άτυχης 46χρονης ισχυρίστηκε ότι η σχέση των γονιών της δεν ήταν καλές από την αρχή. «Όταν ήμουν στο δημοτικό θυμάμαι περιστατικό, όπου ο πατέρας μου χτυπούσε τη μητέρα μου. O πατέρας μου ήταν ένας κτήνος και φερόταν άσχημα. Τη ζήλευε παθολογικά και κολλούσε το μυαλό του. Η μόνη έννοια της μητέρας μου ήμασταν εγώ και ο αδερφός μου. Ήταν αγροίκος και πιεστικός. Ήθελε να περνάει μόνο το δικό του. Ερχόταν μόνο σπίτι για να μας φέρει φαγητό από το μαγαζί που εργαζόταν» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Κουκάκι: «Ο πατέρας μου μας κακοποιούσε» – Τι κατέθεσε ο γιος

Οι σχέσεις των δύο παιδιών με τον πατέρα τους δεν ήταν καλές, όπως παραδέχθηκε στην κατάθεσή του και ο ίδιος ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος. Η άτυχη Κατερίνα και τα παιδιά της πίστευαν, όπως προκύπτει από τα στοιχεία, ότι είχε δεχτεί την απόφαση να χωρίσουν ως ζευγάρι.

«Ήταν κακός πατέρας. Μας κακοποιούσε από τότε που θυμόμαστε τον εαυτό μας. Ήρθε στο σπίτι με το ζόρι τον τελευταίο καιρό. Δεν θέλαμε να μένει μαζί μας. Δημιουργούσε μόνιμα πρόβλημα». ισχυρίστηκε στις Αρχές ο γιος της 46χρονης

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ