Γυναικοκτονία στο Αγρίνιο: «Την παρακολουθούσε με το αυτοκίνητο και του ξέφυγε – Είχε βάλει σκοπό να την σκοτώσει» – Τι αποκαλύπτει φίλη της 43χρονης Δώρας

Αποκαλυπτική είναι η μαρτυρία μίας φίλης της Δώρας Ναστούλη για τον εφιάλτη που βίωνε η 43χρονη λόγω του πρώην συντρόφου της, ο οποίος τελικά δεν δίστασε να κόψει βίαια το νήμα της ζωής της. Ο δράστης της γυναικοκτονίας στο Αγρίνιο παρακολουθούσε το θύμα του και «είχε βάλει σκοπό να την σκοτώσει», όπως αναφέρει μία φίλη της 43χρονης Δώρας, που είχε συναντηθεί πρόσφατα μαζί της.

Το γεγονός ότι ζήλευε την πρώην σύντροφό του αφού είχε πληροφορηθεί πως εκείνη προχώρησε την ζωή της με νέο σύντροφο, ομολόγησε, εξάλλου, και ο 30χρονος δράστης. «Την σκότωσα γιατί την ζήλευα» ισχυρίστηκε ενώπιον των Αρχών, όπως μετέδωσε νωρίτερα το enikos.gr.

Περιγράφοντας τον χαρακτήρα της 43χρονης, η φίλη της είπε στην εκπομπή «Live You»: «Η Δώρα ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος, μια πολύ δυναμική γυναίκα. Δεν είχε μόνιμη δουλειά η καημένη, πάντα πάλευε, της ήρθαν όλα λίγο ανάποδα. Δυναμική και με το χαμόγελο ήταν πάντα. Αγαπούσε πάρα πολύ τα παιδιά της, ο μεγάλος τελειώνει το γυμνάσιο».

Αναφέρθηκε στη συνέχεια, στη συνάντηση που είχαν πριν από μερικές ημέρες και τα όσα της εξομολογήθηκε η 43χρονη. «Την γνώρισα από χρόνια γιατί έμενα σε αυτή την περιοχή στο Αγρίνιο. Όταν ήταν αρραβωνιασμένοι με τον άντρα της είχαν ανοίξει το μανάβικο κάτω από εμάς. Πριν 3-4 μέρες βρεθήκαμε, γιατί ανταλλάσσουμε μηνύματα, και είχαμε σκοπό να βγούμε και δεν προλάβαμε. Μου είπε ότι ήταν πολύ φοβισμένη. Το ήξερε ότι κάτι θα γίνει, αφού την απείλησε, πήγε σπίτι της με το μαχαίρι, την παρακολουθούσε. Και εκείνη την ημέρα που βγήκαμε εμείς για καφέ μαζί, έφυγα εγώ να έρθω στο σπίτι μου και μετά μου λέει η κοπέλα ότι την παρακολουθούσε αυτός με το αυτοκίνητο και του ξέφυγε. Πολλές φορές την ακολουθούσε για να την βρει μόνη της, είχε βάλει σκοπό να την σκοτώσει. Του είχε κάνει και μήνυση η κοπέλα, είχε πάει και στην αστυνομία», ανέφερε η φίλη της Δώρας.

Σε μία προσπάθεια να εξηγήσει τον λόγο που ο 30χρονος είχε μετατρέψει σε κόλαση την ζωή της Δώρας, η ίδια είπε: «Επειδή χώρισαν και αυτός την έβλεπε που προχώρησε την ζωή της, βρήκε έναν άνθρωπο».

Σήμερα πραγματοποιήθηκε σε κλίμα οδύνης η κηδεία της 43χρονης μητέρας τριών παιδιών. Η οικογένεια, συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο «αντίο» στην Δώρα, που δολοφονήθηκε από τον πρώην σύντροφό της, το απόγευμα της Δευτέρας.

Δείτε το βίντεο:

οι

 

 

Exit mobile version