Γυναικοκτονία στην Καβάλα: “Έκανα κακό στην γυναίκα μου” είπε ο δράστης – Ασφυκτικός ο θάνατος της 43χρονης

Οικογενειακή τραγωδία στις Πηγές Νέστου στην Καβάλα, η νέα γυναικοκτονία σοκάρει την τοπική κοινωνία. Ο 50χρονος σκότωσε την 43χρονη μέσα στο φαρμακείο και στη συνέχεια κάλεσε την αστυνομία. Ο δράστης αυτοτραυματίστηκε με μαχαίρι στον λαιμό και στο σώμα και νοσηλεύεται φρουρούμενος στο νοσοκομείο. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, όλα συνέβησαν χθες το απόγευμα όταν ο άνδρας πήγε στο φαρμακείο της εν διαστάσει συζύγου του. Την οδήγησε με την βία στο κουζινάκι που βρίσκεται στο πίσω μέρος του φαρμακείου και εκεί την σκότωσε. Στο κουζινάκι υπάρχει και ένα κρεβάτι που χρησιμοποιούσε η γυναίκα για να ξεκουράζεται στις εφημερίες. Σε αυτό το κρεβάτι την βρήκαν νεκρή οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο.

Την αστυνομία για την άγρια δολοφονία ενημέρωσε ο ίδιος ο δράστης, ο οποίος είπε “έκανα κακό στην γυναίκα μου και τραυματίστηκα και ο ίδιος”.

Ο θάνατος της 43χρονης ήταν ασφυκτικός και αναμένεται η νεκροψία – νεκροτομή για να διευκρινιστεί αν την στραγγάλισε ή αν της έφραξε το στόμα και την μύτη.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ