Γυναικοκτονία στην Δράμα: Συγκλονίζει η θεία της 59χρονης – «Τον φρόντιζε σαν μωρό» – ΒΙΝΤΕΟ

Συγκλονίζει η θεία της 59χρονης που έπεσε νεκρή στο σπίτι της στη Δράμα από τα χέρια του συζύγου της. Ο 63χρονος πριν βάλει τέλος στη ζωή του, πυροβόλησε δύο φορές τη σύζυγό του, την πρώτη πισώπλατα. Φαίνεται πως ήταν κοινό μυστικό στην οικογένεια, οι ταραγμένες σχέσεις του ζευγαριού.

“Η απώλεια είναι μεγάλη ο πόνος είναι τρομερός. Ήταν ένα κορίτσι, στον ουρανό πετούσε μία εύθυμη, μία όμορφη κοπέλα» ανέφερε η θεία της άτυχης γυναίκας μιλώντας αποκλειστικά στον ΑΝΤ1. “Ήξερα ότι ήταν σε διάσταση μόνο αυτό ήξερα, μετά αυτή ζήτησε διαζύγιο τώρα σε αυτό απάνω παρεξηγήθηκαν; αυτός την αγαπούσε και δεν ήθελε να χωρίσει; και τη σκότωσε για αυτό; πώς έγινε κανένας δεν το ξέρει…” συνέχισε.

«Ήταν σε διάσταση αλλά ζούσαν μαζί»

Σύμφωνα με την θεία της 59χρονοης, το ζευγάρι, αν και βρισκόταν σε διάσταση, συνέχιζε να ζει κάτω από την ίδια στέγη. “Στο ίδιο σπίτι, εκείνος έμενε κάτω και η ανιψιά μου έμενε πάνω… Μαζί του, τον έπλενε τον μαγείρευε δηλαδή ούτε έλεγες ότι είναι σε διάσταση, τον φρόντιζε σαν μωρό τώρα τι τον ήρθε πως το έκανε. το πρωί πήγαινε και κοιτούσε της κόρης της τα μωρά εκείνη την ημέρα δεν πήγε και σου λέει η μαμά μου δεν φάνηκε πήγε ίδια τα παιδιά στο σχολείο και όταν γύρισε φοβήθηκε να πάει απάνω μόνη και μία γειτόνισσα της, την πήρε και την πήγε και βλέπει τη μάνα της σκοτωμένη στο σαλόνι και αυτόν τον βλέπει στο μπάνιο μέσα σκοτωμένο” ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δράμα

Γυναικοκτονία στην Δράμα: Σοκάρει η ιατροδικαστική έκθεση

Τα στοιχεία της ιατροδικαστικής έκθεσης σοκάρουν. Όπως όλα δείχνουν, η άτυχη γυναίκα, αιφνιδιάστηκε από τον 63χρονο και δεν πρόλαβε να αντιδράσει.

“Πυροβόλησε τη γυναίκα του δύο φορές πρώτη φορά πίσω στην πλάτη και δεύτερη φορά στην κοιλιά… και έχει ρήξη καρδιάς η γυναίκα, πνευμόνων, αριστερά-δεξιά, ήπατος κάταγμα σπονδυλικής στήλης γιατί χρησιμοποιήθηκαν δράμια αυτά που πηγαίνουν για αγριογούρουνα χοντρά και μετά αργότερα πήγε πήρε τη τσιμπίδα, ξέρετε από το τζάκι για τα κάρβουνα που χρησιμοποιούμε μερικές φορές για να πιάσει να φτάσει μέχρι τη σκανδάλη πήγε στην μπανιέρα έβαλε το όπλο στην κοιλιά και στο μπιντέ και με την τσιμπίδα πάτησε τη σκανδάλη…” ανέφερε ο ιατροδικαστής, Νίκος Κυφνιδης, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Τα ιατροδικαστικά ευρήματα δείχνουν πως η 59χρονη δεν είχε κανένα περιθώριο να υπερασπιστεί τη ζωή της, αφού δεν υπάρχουν στο σώμα της αμυντικά σημάδια ή ίχνη πάλης.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ