Γυναικοκτονία στη Μάνη: «Δεν θυμάμαι τι έκανα, ζητώ συγγνώμη από τα παιδιά μου» – Τι είπε στην απολογία του ο κατηγορούμενος

Με την απολογία του κατηγορουμένου συνεχίζεται σήμερα η δίκη στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο στην Καλαμάτα για τη γυναικοκτονία στον Πύργο Διρού στην Ανατολική Μάνη, τον Νοέμβριο του 2020.

Ο 46χρονος κατηγορούμενος δήλωσε ότι είναι σοκαρισμένος από τη στιγμή εκείνη ότι δεν θυμάται τίποτα. Ταυτόχρονα είπε, σύμφωνα με την ΕΡΤ1, ότι υπεραγαπούσε την γυναίκα του με την οποία ήταν μαζί από 17 ετών και περιμένει ακόμη και τώρα να την δει κανονικά στο σπίτι τους.

Ζήτησε συγγνώμη για την πράξη του από τα παιδιά του και τον Θεό.

Κλείνοντας την απολογία του, ζήτησε την επιείκεια του δικαστηρίου, ισχυριζόμενος, ότι απ’ τα χρόνια της στρατιωτικής του θητείας αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Αμέσως μετά την απολογία του κατηγορουμένου, το δικαστήριο διέκοψε για περίπου μισή ώρα και η δίκη αναμένεται να συνεχιστεί με την πρόταση της εισαγγελέως της έδρας ενώ θα ακολουθήσουν οι αγορεύσεις των δικηγόρων του κατηγορουμένου και του θύματος.

Η δίκη που άρχισε στις 8 Απριλίου και έχουν ήδη προηγηθεί 3 συνεδριάσεις, αναμένεται να ολοκληρωθεί σήμερα, με την απόφαση της έδρας του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Καλαμάτας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ