Γρηγόρης Λέων: Παλιά μου έλεγαν για τα μαλλιά μου, τώρα… – Τι είπε για την οικογένειά του

Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση προχώρησε ο Γρηγόρης Λέων. Ο ιατροδικαστής μίλησε μεταξύ άλλων για την καριέρα του, την οικογένειά του, για τα… μαλλιά του και το χιούμορ του.

Μιλώντας στο MEGA, ο ιατροδικαστής, Γρηγόρης Λέων είπε ότι «στο σχολείο είχα αρκετά μαλλιά και μάλιστα φίλες μου μού έλεγαν τι ωραία μαλλιά που έχω. Και σήμερα που τις βλέπω, τους λέω αστειευόμενος ότι με γκαντέμιασαν. Ήταν κάτι που το περίμενα γιατί και ο πατέρας μου δεν είχε μαλλιά. Είναι κληρονομικό και εδώ υπάρχει γονίδιο».

Αναφερόμενος στο χιούμορ τόνισε ότι «βγαίνει μέσα από την ψυχή μου το χιούμορ και πάντα είναι καλοπροαίρετο. Ναι μπορεί με το χιούμορ να θέλω να περάσω κάποιο μήνυμα, όμως, όταν λέω κάτι σοβαρό, το λέω σοβαρά. Κάποιος που δεν με ξέρει, μπορεί να παρεξηγηθεί με το χιούμορ του ιατροδικαστή ή να μην τους αρέσει και τόσο. Για παράδειγμα, με ρωτούν πώς πάει η δουλειά και απαντώ: «ψόφια πράγματα».

Για τη γνωριμία του και τον γάμο του ο Γρηγόρης Λέων είπε ότι «είμαστε 11 χρόνια παντρεμένοι και μαζί 15. Γνωριστήκαμε μέσω κοινών φίλων. Δεν έχασα ευκαιρία, ζήτησα το τηλέφωνο την ίδια ημέρα και την επόμενη της ζήτησα να βγούμε. Ήμουν μαχητής».

Μιλώντας για τον γιο του, ο Γρηγόρης Λέων τόνισε ότι «ο γιος μου έχει αρχίσει δυστυχώς και του αρέσει το επάγγελμά μου. Είναι 10 ετών και έχει καταλάβει ότι ο μπαμπάς του κάνει αυτό το επάγγελμα. Αυτό που μου λέει είναι ότι οι φίλοι του τού λένε ότι είδαμε τον μπαμπά σου στην τηλεόραση».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ