Γνωστός στις αρχές ο 32χρονος μπασκετμπολίστας

Γνωστός στις αρχές ο 32χρονος μπασκετμπολίστας

 

Γνωστός είναι στις αρχές ο 32χρονος μπασκετμπολίστας που συνελήφθη από την αστυνομία ως μέλος οργάνωσης που διέπραττε κλοπές πολυτελών αυτοκινήτων.

Ο συλληφθείς που αγωνίζεται σε ιστορική ομάδα της Δυτικής Αττικής το 2009 είχε συλληφθεί ξανά από την αστυνομία καθώς σε βάρος του είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης καθώς είχε κατηγορηθεί ότι λήστευε ομοφυλόφιλους άνδρες. Ο 32χρονος μέσω σελίδων γνωριμιών στο διαδίκτυο, σύμφωνα με τη δικογραφία, προσέγγιζε τα ανυποψίαστα θύματα του και όταν έφτανε στα σπίτια τους τα χτυπούσε και τους άρπαζε χρήματα, κινητά τηλέφωνα και χρυσαφικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες είχε καταφέρει να πραγματοποιήσει περισσότερες από τέσσερεις ληστείες. Στην ανακρίτρια τότε ο μπασκετμπολίστας είχε υποστηρίξει ότι αναζητούσε για ερωτικούς συντρόφους γυναίκες όμως σε κάθε σπίτι που πήγαινε συναντούσε άντρες τους οποίους ποτέ δεν λήστεψε.

Ο 32χρονος υπήρξε φυσικός ηγέτης της ομάδας της Δυτικής Αττικής και τις τελευταίες χρονιές πραγματοποίησε καταπληκτικές σεζόν και πριν μερικά χρόνια αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ στο Βόρειο Όμιλο της Β Εθνικής με 439 πόντους και τρίτος στην κατηγορία.

 

Διαβάστε επίσης.

Μπασκετμπολίστας έκλεβε αυτοκίνητα 

ΦΩΤΟ-Εγκληματική ομάδα έκλεβε ΙΧ και τα πουλούσε

 

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ