«Γνωρίζω τον εκτελεστή»

«Γνωρίζω τον εκτελεστή»

Μαρτυρία-κλειδί σε άντρες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας από κρατούμενο για πολύ σοβαρή ποινική υπόθεση «φωτογραφίζει» τον εκτελεστή των δύο νεαρών στα γραφεία της Χρυσής Αυγής. Το ίδιο άτομο φέρεται να συμμετείχε στις τρομοκρατικές επιθέσεις κατά του αστυνομικού τμήματος της Αγίας Παρασκευής και του τηλεοπτικού σταθμού Alter, γεγονός που συνδέει τις οργανώσεις-φάντασμα ΟΠΛΑ και Σέχτα Επαναστατών.

Όσα κατέθεσε το «βαθύ λαρύγγι» επιβεβαιώνονται και από τα βίντεο των επιθέσεων, καθώς ο δράστης που φαίνεται να πυροβολεί τα αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα έξω από το κανάλι στο Μπουρνάζι περπατά με τον τρόπο με τον οποίο κινούνταν και ο δολοφόνος των δύο νέων στο Νέο Ηράκλειο.

«Έχει το ίδιο βάδισμα, ίδια σωματοδομή ενώ κρατά με τον ίδιο τρόπο το όπλο και στις δύο επιθέσεις. Ένας τρόπος που δείχνει πως δεν έχει τη διεθνώς αναγνωρισμένη εκπαίδευση για τον τρόπο που πρέπει να κρατάς ένα πιστόλι την ώρα που στοχεύεις» είπε στην εφημερίδα espresso άνθρωπος που γνωρίζει άριστα θέματα της τρομοκρατίας.

Με οδηγό όσα τους είπε ο μάρτυρας, οι αστυνομικοί έχουν περιορίσει τον κύκλο των  υπόπτων σε τρία συγκεκριμένα άτομα και πιστεύουν πως τελικά θα βρουν την άκρη του νήματος που θα οδηγήσει στη σύλληψη των δραστών.

Πηγή: Espresso

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ