Γλυκά Νερά: Βρέθηκε “ορφανό” DNA στο σώμα της Καρολάιν – Νέες δηλώσεις του 32χρονου πιλότου

Στην πορεία των ερευνών για τη ληστεία μετά φόνου στα Γλυκά Νερά αναφέρθηκε το απόγευμα της Δευτέρας μιλώντας στο Mega ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ., Σταύρος Μπαλάσκας. «Πάμε πολύ καλά στις έρευνες», δήλωσε ο κ. Μπαλάσκας, ο οποίος εν συνεχεία υπογράμμισε ότι «έχει βρεθεί «ορφανό» δείγμα DNA πάνω στο σώμα της Καρολάιν που εξετάζουμε μανιωδώς για να μπορέσουμε να βρούμε κάτι τουλάχιστον μ’ αυτόν τον κύκλο των ανθρώπων που είχαμε βάλει στην πρώτη γραμμή και θεωρούσαμε ύποπτους». «Προφανώς ανήκει στον δράστη, αλλά πρέπει να το ταυτοποιήσουμε, γιατί γνωρίζετε πως δεν έχουμε λάβει DNA από όλους τους κακοποιούς στη χώρα», είπε ακόμη ο κ. Μπαλάσκας.

Οι δηλώσεις του κ. Μπαλάσκα επιβεβαιώνουν το ρεπορτάζ που είχε γράψει η εφημερίδα Realnews την Κυριακή, ότι βρέθηκε DNA στα ρούχα της 20χρονης μητέρας. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το γενετικό υλικό που απομόνωσαν οι ειδικοί των εργαστηρίων στα ρούχα της Καρολάιν μέχρι στιγμής δεν έχει ταυτοποιηθεί. Το εύρημα τοποθετείται στην κορυφή της λίστας των αξιοποιήσιμων στοιχείων, που έχουν συλλέξει οι ερευνητές της ΕΛ.ΑΣ.

«Το ότι ήταν πολύ ευαίσθητοι και φοβισμένοι με το θόρυβο, φαίνεται από τη δολοφονία του σκυλιού. Μόνο και μόνο επειδή γάβγιζε το σκυλάκι, το θανάτωσαν» πρόσθεσε ο κ. Μπαλάσκας, υπογραμμίζοντας ότι οι αστυνομικοί προσπαθούν να βρουν τον έναν από τους δολοφόνους με βάση το σκαρίφημα που έχουν φτιάξει σύμφωνα με όσα είπε και ο 32χρονος πιλότος.

Πήγε στη μεζονέτα ο 32χρονος – Τι δήλωσε

Την ίδια στιγμή ο 32χρονος πιλότος βρέθηκε τη Δευτέρα στο σπίτι στα Γλυκά Νερά για να ανοίξει στο συνεργείο καθαρισμού που έχει αναλάβει το σπίτι και ο ίδιος ζήτησε από τους δημοσιογράφους να μιλούν κατευθείαν με την αστυνομία για οποιαδήποτε εξέλιξη έχουν οι έρευνες. «Δεν υπάρχει κάτι παιδιά, ό,τι είναι από την αστυνομία», δήλωσε στις κάμερες και πρόσθεσε: «Ό,τι θέλετε από την αστυνομία, γιατί παρερμηνεύονται πολλά πράγματα και εμποδίζουν την έρευνα», είπε χαρακτηριστικά και όταν ρωτήθηκε αν ανησυχεί που δεν υπάρχει ακόμα κάποια σύλληψη επισήμανε: «Το ήξερα από την αρχή, δεν είναι εύκολο. Δεν σταματάει κανείς να δουλεύει». Ενώ στο τέλος σε ερώτηση για το πόσο δύσκολο είναι για τον ίδιο να επιστρέφει στον τόπο δολοφονίας της συζύγου του απάντησε: «τι φαντάζεσαι;».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ