Γλυκά Νερά: Το ξέσπασμα του πατέρα της Καρολάιν – “Αυτό το απεχθές πλάσμα δεν θα δει ποτέ την Λυδία”

Η οικογένεια της Καρολάιν Κράουτς χαιρέτισε χθες την ποινή κάθειρξης που επιβλήθηκε στον συζυγοκτόνο, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο για την άγρια δολοφονία της 19χρονης στη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά.

Ο πατέρας της, Ντέιβιντ Κράουτς, δήλωσε στην Dailymail, ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ο οποίος έπνιξε την άτυχη γυναίκα μπροστά στα μάτια της κόρης τους και στη συνέχεια προσποιήθηκε μια διάρρηξη, δεν θα ξαναδεί ποτέ την μικρή Λυδία.

Ο κ. Κράουτς προέβλεψε ότι ο 34χρονος πιλότος θα “σπάσει” μέσα στις φυλακές.

“Καμία ποινή φυλάκισης δεν μπορεί ποτέ να φέρει πίσω την όμορφη κόρη μου, αλλά είμαι χαρούμενος που το δικαστήριο δεν πίστεψε τις αστείες ανοησίες που παρήγαγε κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του” τόνισε ο 79χρονος.

“Είμαι επιπλέον χαρούμενος που γνωρίζω ότι θα εκτίσει την ποινή του στις φυλακές Κορυδαλλού, τη σκληρότερη φυλακή στην Ελλάδα που διαθέτει ένα από τα χειρότερα σωφρονιστικά συστήματα στην Ευρώπη” πρόσθεσε.

«Όταν τελικά ολοκληρώσει την ποινή του, από την οποία πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι μπορεί να μην επιβιώσει, θα είναι ένας αλλαγμένος άνδρας, ένας κατεστραμμένος άνδρας, πολύ μεγαλύτερος από την πραγματική του ηλικία. Τώρα που η μοίρα του έχει τακτοποιηθεί, η Σούζαν και εγώ μπορούμε να προχωρήσουμε. Σκοπεύω να αλλάξω το όνομα της Λυδίας σε αυτό της μητέρας της για να μην συνδεθεί ποτέ με αυτό το απεχθές πλάσμα. Θα φροντίσω να μην μπορέσει ποτέ να δει την κόρη του ή να έχει οποιαδήποτε επαφή μαζί της” υπογράμμισε ο πατέρας της Καρολάιν.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ