Γλυκά Νερά: “Το παιδί μου δεν γυρίζει πίσω” – Ραγίζει καρδιές η μητέρα της 20χρονης Καρολάιν

Σε κατάσταση σοκ βρίσκονται οι γονείς της 20χρονης Καρολάιν, που έχασε τη ζωή της με φρικτό και βίαιο τρόπο από τα χέρια αδίστακτων κακοποιών, οι οποίοι εισέβαλαν στο σπίτι όπου διέμενε με τον σύζυγο και το μόλις 11 μηνών παιδί τους, στα Γλυκά Νερά, τα ξημερώματα της Τρίτης.

Η κυριά Σουζάν, που ζει εδώ και 20 χρόνια στην Αλόννησο μαζί με τον Βρετανό σύζυγό της, κατέρρευσε όταν έμαθε τι είχε συμβεί στην κόρη της. Συντετριμμένη, η γυναίκα μίλησε με μία μόνο φράση για τον εφιάλτη που βιώνουν το τελευταίο 24ωρο. «Δεν μπορώ να πω τίποτα, το παιδί μου δε γυρίζει πίσω», είπε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» με σπασμένη φωνή και καταρρακωμένη. Στην ίδια κατάσταση βρίσκεται και ο σύζυγός της, ο οποίος αντιμετωπίζει πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας και εδώ και πολλά χρόνια είναι κατάκοιτος.

Οι κάτοικοι στην Αλόννησο πάγωσαν στο άκουσμα της είδησης ότι η 20χρονη Καρολάιν δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι της, δίπλα στο παιδί της. Όλοι δηλώνουν συγκλονισμένοι για το φρικτό τέλος της νέας γυναίκας, που είχε όνειρα για τη ζωή και κάνουν λόγο για ένα ήσυχο κορίτσι και μια πολύ καλή οικογένεια, τόσο της Καρολάιν, όσο και του Μπάμπη. «Ήταν ένα πολύ όμορφο κοριτσάκι, ήσυχο, γλυκομίλητο, όπως και ο σύζυγός της. Οι γονείς του ήταν εκπαιδευτικοί εδώ και η Καρολάιν μεγάλωσε εδώ και πήγε σχολείο», είπε ο κ. Π. Αγάλου, ιδιοκτήτης ταξί στο νησί.

Ο 32χρονος πιλότος έκανε πολλά δρομολόγια με το ελικόπτερο στην Αλόννησο, το νησί που λάτρευε, αφού εκεί γνώρισε την Καρολάιν. Οι κάτοικοι βρίσκονται στο πλευρό του, όπως και δίπλα στην οικογένεια της 20χρονης.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας σήμερα, ο θάνατος της Καρολάιν οφείλεται σε “απόφραξη των αεροφόρων οδών, συνεπεία ασφυξίας”, όπως προκύπτει από την ιατροδικαστική έκθεση. Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, ο δράστης της αφαίρεσε τη ζωή κλείνοντάς της το στόμα και τη μύτη πιθανότατα με κάποιο πανί και με τα χέρια του. Η Καρολάιν δεν μπορούσε να αναπνεύσει με αποτέλεσμα να επέλθει ο βίαιος ασφυκτικός θάνατος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ