Γλυκά Νερά: Τι δήλωσε ο δικηγόρος του συζυγοκτόνου – BINTEO

«Ήταν μία πολύωρη ανάκριση, δόθηκαν οι απαραίτητες διευκρινίσεις επί των θεμάτων που αφορούσαν στην ίδια τη δικογραφία και συγκεκριμένα για το συμβάν», δήλωσε κατά την έξοδό του από την Ευελπίδων ο συνήγορος του συζυγοκτόνου των Γλυκών Νερών, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης.

«Αρκετές ερωτήσεις, αρκετές διευκρινίσεις, δεν άλλαξε κάτι από την προανακριτική του κατάθεση, πράγματι ομολογημένη πράξη ήταν και είναι. Υπάρχουν και άλλα στοιχεία μέσα στη δικογραφία, που, κατά τη διάρκεια της ανάκρισης, τέθηκαν υπόψιν μας σε επίπεδο υπεράσπισης, αλλά και του εντολέως μου και δόθηκαν και εκεί διευκρινίσεις», είπε ακόμη ο κ. Παπαϊωαννίδης.

Ο δικηγόρος του Χαράλαμπου Αναγνωστοπούλου επεσήμανε ακόμη πως «η δικογραφία είναι ακόμη σε πολύ πρώιμο στάδιο και έχει εξέλιξη αρκετή, γιατί θα προσκομιστούν και άλλα στοιχεία αλλά και μαρτυρικές καταθέσεις, προκειμένου να στηρίξουν ή μη τους ισχυρισμούς που έχουμε ως υπεράσπιση». Στη συνέχεια ανέφερε: «Εκείνο που μπορώ να σας μεταφέρω από τον κατηγορούμενο είναι πως πέρα από τη συγγνώμη που είναι πολύ μικρή λέξη, η φράση του ήταν “μακάρι να μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω, αλλά δυστυχώς δεν γυρνά”».

«Τα πάντα εξήγησε», απάντησε ο δικηγόρος του πιλότου, όταν δέχθηκε ερώτηση για το αν εξήγησε τον λόγο που έβαλε το παιδί πάνω στην μητέρα του. «Έδωσε τη δική του πτυχή σε μία πολύ κρίσιμη κατάσταση που ήταν». Όσο για το πώς δικαιολόγησε το σκηνικό με το παιδί και το σκυλί, ο κ. Παπαϊωαννίδης υπογράμμισε: «Τα δικαιολόγησε ότι μετά απ’ αυτό το τραγικό συμβάν, μιλάμε πραγματικά για μία οικογενειακή τραγωδία, ήταν ένα μέρος απ’ αυτό που είχε εκείνη τη στιγμή στο μυαλό του για την μετέπειτα εξέλιξη. Φυσικά, όπως είχαμε πει και προανακριτικά, γνώμονας ήταν το παιδί του που ακόμη και σήμερα η εντολή που μου είχε δώσει, ήταν η οποιαδήποτε αρωγή που μπορεί να προσφέρει για την επιμέλεια του παιδιού και από τις δύο οικογένειες».

Αναφορικά με την ξηλωμένη κάμερα στο σπίτι στα Γλυκά Νερά, ο δικηγόρος του κατηγορουμένου τόνισε πως προσκομίστηκαν στοιχεία που «επιβεβαιώνουν εν μέρει την άποψη που εκφράζει ο εντολέας μου».

Τέλος, διέψευσε κατηγορηματικά πως ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είχε συνεργό.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ