Γλυκά Νερά: Θρίλερ με την εξαφάνιση του 53χρονου – Νέες πληροφορίες

Συναγερμός έχει σημάνει από χθες με την εξαφάνιση του Σταύρου Δογιάκη από τα Γλυκά Νερά. Ο 53χρονος είναι σύμφωνα με πληροφορίες, ιδιοκτήτης της γνωστής ταβέρνας “Κρητικός” στην περιοχή της Κάντζας.

Η εξαφάνιση του επιχειρηματία έχει προκαλέσει μεγάλη ανησυχία στους συγγενείς και στους δικούς του ανθρώπους καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν ενδείξεις ότι ήθελε να βάλει τέλος στη ζωή του. Επιπλέον ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο για ένα σημείωμα που έχει αφήσει ο 53χρονος.

Tο «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του Σταύρου Δογιάκη στις 22 Ιουνίου 2021 και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του 53χρονου κατόπιν αιτήματος του οικογενειακού του περιβάλλοντος, καθώς συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Ο γνωστός επιχειρηματίας, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το “Χαμόγελο του Παιδιού” που προχώρησε στην δημοσιοποίηση των στοιχείων του, ο Σταύρος Διογάκης που έχει ύψος 1,72 μέτρα και βάρος 60 κιλά, έφυγε με το αυτοκίνητο του μάρκας Smart, χρώματος ασημί και με αριθμό πινακίδας ΖΧΑ – 8898.

Από εκείνη τη στιγμή και μετά οι δικοί του άνθρωποι βιώνουν ένα πραγματικό εφιάλτη κι εύχονται να βρεθεί όσο το δυνατόν συντομότερα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ