Αποκαλύψεις για τα Γλυκά Νερά: Η εμμονή του πιλότου με φίλη του και η “παράλληλη σχέση” – ΒΙΝΤΕΟ

Με την υπόθεση στα Γλυκά Νερά ασχολήθηκε η Αγγελική Νικολούλη στο Φως το Τούνελ κι έδωσε στο φως της δημοσιότητας τόσο μία συνομιλία που είχε με μία γυναίκα πρώην φίλη του δολοφόνου πιλότου, όσο και ενός φίλου του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, ο οποίος αποκάλυψε πως ο δολοφόνος της Καρολάιν είχε παράλληλη σχέση.

Η γυναίκα αυτή αποτελεί προηγούμενη γνωριμία του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, πριν γνωρίσει την Καρολάιν. Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ναι, όντως υπήρξε μια σχέση με τον Μπάμπη, η οποία ήταν από το 2015 και διακόπηκε τον Ιούνιο του 2016. Έκτοτε δεν είχαμε επαφή. Δεν έχουμε βρεθεί και μπορεί ο καθένας να ελέγξει τις κλήσεις μου, τα mails μου κ.λ.π. Έχουμε κι εμείς εφαρμογή εντοπισμού για το που είναι ο καθένας. Μετάνιωσα πολύ για αυτό, που συνέβη τότε με τον Μπάμπη. Η αστυνομία δεν επικοινώνησε ακόμα μαζί μου. Δεν γνωρίζω, αν γνωρίστηκαν με την Καρολάιν τους δύο τελευταίους μήνες, πριν σταματήσουμε εμείς.

Ο Μπάμπης είχε θυμώσει μαζί μου γιατί πίστευε ότι θα διακόψω τον γάμο μου για να είμαστε μαζί. Εγώ δεν το είχα σκεφτεί, ήταν μια επιπολαιότητα αλλά αυτός επέμενε. Ξέρω από διάφορα χειρόγραφα σημειώματα, ότι προσπαθούσε να με δει και τα έχω κρατήσει όλα. Μετά ξεκίνησαν σοβαρότερα κι έστελνε sms στον σύζυγό μου. Είμαι σίγουρη, το έστησε για να χωρίσω. Είχε μια εμμονή με αυτό. Ο σύζυγός μου είναι ενήμερος για όλα κι έχω κρατήσει όλα τα μηνύματα, μετά από όσα έχει κάνει. Βρεθήκαμε για δέκα λεπτά μόνο τον Σεπτέμβριο γιατί έκλαιγε μέσα σε ένα λεωφορείο… Προσπαθούσε να με χωρίσει με κάθε τρόπο.

Το τελευταίο διάστημα, πριν την δολοφονία της Καρολάιν, προσπαθούσε να έρθει σε επαφή μαζί μου. Μου έλεγε πως δεν του δίνω σημασία. Το τελευταίο μήνυμα μου το έστειλε δύο εβδομάδες πριν την δολοφονία. Θεωρούσε ότι θα είμαστε μαζί κι εγώ τα κράτησα για να φανεί η στάση μου. Ξέρω ότι η Καρολάιν γνώριζε ότι μου έστελνε… Προσπαθούσα να έχω μια καλή σχέση μαζί του από απόσταση. Κατάλαβα ότι δεν πάει καλά κι ότι δεν έχει όρια αλλά να φτάσει να κάνει φόνο; Με τίποτα δεν θα πήγαινα να τον δω, δεν έχω κλονιστεί περισσότερο στη ζωή μου.»

Μαρτυρία “φωτιά” για τα Γλυκά Νερά

Φίλος του πιλότου έσπασε τη σιωπή του και αποκάλυψε στο «Φως στο Τούνελ» και την Αγγελική Νικολούλη, άγνωστα μέχρι στιγμής στοιχεία για την πολύκροτη υπόθεση των Γλυκών Νερών.

«Ξέρουμε ότι είχε μια σχέση με άλλη γυναίκα. Εγώ είχα δει κάποια πράγματα που δεν μου άρεσαν στον Μπάμπη, όπως αυτό με τη φίλη του. Δηλαδή έβγαινε τώρα ένας άνθρωπος 30 χρονών να διαφημίσει ότι ‘κοιτάξτε πηγαίνω με αυτή που είναι παντρεμένη και είμαι ερωτευμένος’. Πρέπει να είχε παράλληλη σχέση με την Καρολάιν και με την άλλη πριν το γάμο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο μάρτυρας.

Στη συνέχεια μίλησε για το γάμο του φίλου του με την Καρολάιν, αλλά και στην τραγική κατάληξή της.

«Με την Καρολάιν έγιναν όλα ξαφνικά, σαν να βιαζόταν. Μας έπιασε όλους εξαπίνης. Την παντρεύτηκε στην Πορτογαλία. Δεν ήξερε κανένας τίποτα. Σκέφτομαι μήπως δεν ήθελε να δώσει μεγάλη έκταση λόγω της άλλης γυναίκας και τα έκανε όλα κρυφά, για να μην την προκαλέσει. Η άλλη ξαφνιάστηκε γιατί το έμαθε από τα social media» πρόσθεσε.

«Ο Μπάμπης είναι ένα ανώριμο, επιπόλαιο παιδί, αυτό είναι. Έχει τα ψυχολογικά του, αλλά… οκ, να φτάσει σε τέτοιο έγκλημα και να τα σκηνοθετήσει όλα με αυτό τον τρόπο; Να χρησιμοποιήσει το ίδιο του το παιδί, να σκοτώσει τον σκύλο, να τον κρεμάσει και να κοροϊδεύει τη μητέρα της;» είπε.

Σε σχετική ερώτηση της δημοσιογράφου για το εάν ο Μπάμπης είχε περάσει από ψυχομετρικά τεστ, ο φίλος του πιλότου απάντησε: «Κάνουν ένα τεστ με τον ψυχίατρο του Γ.Ν.Α. στο Κέντρο Αεροπορικής Ιατρικής. Αυτό δε λέει όμως τίποτα. Μετά από πέντε χρόνια, μπορεί να τρελάθηκε αυτός» κατέληξε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ